Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Tittygram: H νέα σέξι μόδα για να στέλνεις τις ευχές σου

Tittygram: H νέα σέξι μόδα για να στέλνεις τις ευχές σου

Σ
Θες να στείλεις ένα πιο «πιπεράτο» μήνυμα μέχρι 36 χαρακτήρες; Η υπηρεσία αυτή έχει τη λύση: Στο γράφει πάνω στο στήθος μιας γυναίκας.

 

Μέχρι σήμερα τα γνωστά social media για να στείλει κανείς τις ευχές του, τις συμβουλές του, την καλημέρα του, ένα τραγούδι ή κάτι αντίστοιχο είναι το Twitter, το Facebook και το Instagram.

Μια ομάδα προγραμματιστών από τη Ρωσία, όμως, σκέφτηκε να κάνει πιο «πιπεράτη» την όλη διαδικασία συνδυάζοντας την ουσία, τα μηνύματα και τις ευχές, με την εμφάνιση, τις όμορφες Ρωσίδες.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2015 το Tittygram. Πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει στον πελάτη της να στείλει ένα μήνυμα μέχρι 36 χαρακτήρες γραμμένο στο στήθος μιας γυναίκας ή ενός άνδρα.

Στα πρότυπα μηνύματα που προτείνει η εταιρεία περιέχονται φράσεις όπως «περαστικά σύντομα», «χρόνια πολλά» και ακόμα ένα που γράφει «από τη Ρωσία με αγάπη».

Το απλό πακέτο κοστίζει 30 δολάρια και δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ένα μοντέλο – άνδρα ή γυναίκα – για να στείλει το μήνυμά του χωρίς, ωστόσο, οι φωτογραφίες να γίνονται πιο αποκαλυπτικές.

Η εταιρεία απασχολεί 10 μοντέλα σε σταθερή βάση ενώ συνεργάζεται και με 60 κοπέλες «ελεύθερους επαγγελματίες».

Ο συνιδρυτής του Tittygram Βλαντιμίρ Γκριτσένκο υποστηρίζει ότι ενώ αρχικά είχε μια αγωνία για του πού θα βρεί μοντέλα, πλέον οι γυναίκες στέλνουν μόνες τους φωτογραφίες προκειμένου να συνεργαστούν με την υπηρεσία.

Όσο για τις κατηγορίες περί σεξισμού ο ίδιος απαντά: Κανείς δεν αναγκάζει τις κοπέλες να κάνουν ό,τι κάνουν. Το έκαναν και πριν και ήταν επικίνδυνο. Τώρα είναι πολύ πιο ασφαλές γι’ αυτές».

lovemyall.com

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here