Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Online προγνωστικά στοιχήματος και ψυχολογία παίκτη

Online προγνωστικά στοιχήματος και ψυχολογία παίκτη

139
0
Σ

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια μεγάλη στροφή των Ελλήνων στο online στοίχημα. Πολλοί μάλιστα έχουν γίνει ειδικοί και το έχουν αναγάγει στο κύριο επάγγελμα που τους φέρνει εισόδημα στο σπίτι. Ανεξαρτήτως ηλικίας βλέπουμε στατιστικά πως μικροί, μεσήλικες ακόμα και ηλικιωμένοι ξέρουν απέξω και ανακατωτά όλα τα μυστικά και τα κόλπα του online στοιχήματος. Γνωρίζουν όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αξιολογούν την έκβαση και των προγνωστικά των αγώνων και μπορούν να υπολογίσουν τις αποδόσεις των στοιχημάτων στη στιγμή. Είναι άριστοι γνώστες όλων των αθλημάτων και αθλητών, παρακολουθούν ανελλιπώς την αθλητική επικαιρότητα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως, και μπορούν να προβαίνουν σε έγκυρες προβλέψεις που συνήθως είναι πολύ προσοδοφόρες. Συμβουλές και προγνωστικά στοιχήματος από gurus μπορείτε να βρείτε στο https://gurusoccer.eu

 

Ωστόσο όπως σε κάθε μορφή παιχνιδιού έτσι και στο online στοίχημα δεν αρκεί μόνο η πολύ γνώση, ενημέρωση και παρακολούθηση των στοιχημάτων. Πολλοί μπορεί να είναι άρτια καταρτισμένοι όσον αφορά το θεωρητικό κομμάτι αλλά πάντα και όλοι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε παιχνίδι έχει κανόνες και προγνωστικά αλλά αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι η ψυχολογία του παίκτη. Υπάρχουν πολλά μυστικά πίσω από τον κόσμο του στοιχήματος και σίγουρα η ψυχολογία είναι ένα από αυτά. Τα καλά προγνωστικά μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες σου να κερδίσεις αλλά το σωστό ψυχολογικό παιχνίδι είναι αυτό που θα σε κάνει να πάρεις σωστές αποφάσεις και να αποφύγεις παγίδες του παιχνιδιού. Μόνο έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε πως θα μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και θα μειώσετε τις οικονομικές σας απώλειες. Για να δούμε όμως ποια είναι αυτά τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν μπείτε στη διαδικασία στοιχήματος. 

 

Να έχετε καθαρό μυαλό

 

Είναι γνωστό συνήθειο κάθε ανθρώπου και ειδικά όποιου ασχολείται με το στοίχημα, όταν έχει καλή διάθεση να νιώθει πως μπορεί να κατακτήσει όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια εμπεριέχει ένα ποσοστό αλήθειας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που απλά τους χαμογέλασε η τύχη συγκεκριμένες ημέρες. Αλλά πέραν από λαμπρές περιπτώσεις που αποτελούν εξαίρεση, ο κανόνας είναι πως όταν παίζετε στοίχημα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό. Μην αφήσετε την καλή ψυχολογία να σας παρασύρει σε αποφάσεις που λογικά και βάσει προγνωστικών δεν στέκουν γιατί το πιθανότερο είναι πως θα χάσετε. Όταν είστε πολύ ευδιάθετοι ή και αντίστροφα πολύ λυπημένοι, προσέξτε να αποφύγετε τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες ψυχολογίας δεν θα τα κάνατε ποτέ.  

 

Μην παρασύρεστε από το αποτέλεσμα 

 

Ακολουθώντας τον παραπάνω κανόνα, ακόμα μια συμβουλή μας είναι να μην παρασύρεστε από την έκβαση των στοιχηματικών σας δραστηριοτήτων. Τι εννοούμε με αυτό; Αν έχετε μια σειρά από πολλές νίκες, κρατήστε τον εαυτό σας προσγειωμένο στο έδαφος γιατί σε τέτοιες στιγμές που η αυτοπεποίθηση χτυπάει κόκκινο παίρνονται τα μεγαλύτερα ρίσκα και κάπου εκεί συνήθως έρχεται και η μεγαλύτερη απώλεια. Αντίστοιχα, εάν έχετε περάσει μια περίοδο πολλαπλών απωλειών δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσετε το χόμπι σας. Κάντε ένα αναζωογονητικό διάλειμμα μακριά από όλα τα στοιχήματα, καθίστε, μελετήστε και επανέλθετε με καθαρό μυαλό μετά από κάποιο καιρό. Σε κάθε περίπτωση παίξτε συνετά και ακολουθώντας κυρίως την λογική σας.

 

Μην εθίζεστε

 

Ο εθισμός είναι ένας από τους λόγους που πολλοί έχουν καταστραφεί στα τυχερά παιχνίδια. Το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί ένας τυχερό παιχνίδι και αυτό, καθώς όσα προγνωστικά κι αν διαβάσουμε, όσο και να έχουμε ψάξει τους αγώνες και τις ομάδες πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο πως θα πέσουμε έξω. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι οι παίκτες είναι πως όταν χάνουν συνεχόμενα θεωρούν ότι κάποια στιγμή η τύχη θα γυρίσει. Αυτή είναι μια μεγάλη ψυχολογική παγίδα που πιστέψτε μας θα σας οδηγήσει μαθηματικά σε ακόμα μεγαλύτερη ήττα. Όπως κάθε πράγμα έτσι και το στοίχημα θέλει τον χρόνο και τον τρόπο του για να αποδώσει. Παίξτε με στρατηγική και να ξέρετε πότε να σταματάτε! 

 

Αν προσέξετε αυτά τα τρια βασικά σημεία και σκέφτεστε με καθαρό μυαλό πριν παίξετε οι πιθανότητες να έχετε σωστή κρίση και να κερδίσετε είναι με το μέρος σας.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here