Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ O Kυριάκος έβαλε τους συνέδρους να τρέξουν νυχτιάτικα… 4 χλμ.(ΦΩΤΟ)

O Kυριάκος έβαλε τους συνέδρους να τρέξουν νυχτιάτικα… 4 χλμ.(ΦΩΤΟ)

110
0
Σ

Η δεύτερη μέρα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ περιλάμβανε και… νυχτερινό αγώνα δρόμου 4,1 χιλιομέτρων στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 400 άτομα, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Όπως ενημέρωσαν από την ΝΔ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα δρόμου, ο οποίος είχε ως σκοπό την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου της Αθήνας, Ελευθερία Πετρουλάκη και Κώστα Γκελαούζο.

Έχουμε δει συνέδρια να επιμηκύνουν τις εργασίες τους όταν π.χ. υπάρχει έντονος διάλογος ή και αντιπαράθεση για κρίσιμα θέματα, ή να διακόπτουν τις εργασίες τους για να πλαισιώσουν κάποια έκτακτη κινητοποίηση ή διαδήλωση.

Αλλά μετά τις εργασίες, να ακολουθεί… τρέξιμο είναι όντως μια πρωτότυπη εξέλιξη. Ίσως ο Κυριάκος να θέλει να στείλει μήνυμα στην κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους ή τους φοιτητές, ότι… «τώρα τρέχουμε», αν κρίνουμε από τα μέτρα που ψηφίζει ή ετοιμάζεται να ψηφίσει…

Kyriakos Mitsotakis

@kmitsotakis

Στο νυχτερινό αγώνα δρόμου που είχε ως στόχο την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν για την ευαισθητοποίηση απέναντι σε ένα φαινόμενο που, δυστυχώς, είναι πιο διαδεδομένο από όσο νομίζουμε.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
48 people are talking about this

πηγη documentonews.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here