Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ O “Χρυσοθήρας ” Άδωνις έκοψε τον δρόμο του Ευ. Λαμπάκη για την...

O “Χρυσοθήρας ” Άδωνις έκοψε τον δρόμο του Ευ. Λαμπάκη για την ΠΕΔ…

135
0
Σ

Είναι γνωστό ότι ο πρώην δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης,  επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει να είναι πρόεδρος της ΠΕΔ ( Περιφερειακή Ένωση Δήμων) ΑΜΘ. Ο κ. Λαμπάκης μέχρι αεγά την νύχτα της παραμονής της κατάθεσης των  ψηφοδελτίων είχε έτοιμο τον συνδυασμό με τον οποίο θα διεκδικούσε την επανεκλογή του , αλλά ξαφνικά ενα μέρος, αρκετά μεγάλο συνεργατών του αποχώρησε και προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ ,συνδέει αυτή την εξέλιξη  με την επένδυση του “χρυσού” στη Θράκη κατά της οποίας είναι ταγμένος ο ίδιος .

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΔΕΛΤΑ FM , δεν κατονόμασε τους Αδωνι Γεωργιάδη και Βασίλη Μαυρίδη, αλλά τους έβγαλε μια τεράστια φωτογραφία …..

«Σας το θέτω ως προβληματισμό κι εσείς, παρακαλώ πολύ, σκεφτείτε και με τις υποψηφιότητες που υπήρξαν και με την πρόσδεση του Άδωνη Γεωργιάδη, του Υπουργού Ανάπτυξης, που είναι υπέρμαχος της επένδυσης αυτής, δεν είπε ποτέ κάτι εναντίον της.. Και βέβαια, υπάρχει η διασύνδεσή του με άλλους ανθρώπους…. Θυμηθείτε με ποιους συνδέεται ο Άδωνης Γεωργιάδης στον Έβρο…» είπε κάποια στιγμή ο πρώην δήμαρχος ο οποίος στηρίχθηκε στις δημοτικές εκλογές από τη Ν.Δ

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here