Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Σάρωσαν οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ Φάρου Αλεξανδρούπολης

Σάρωσαν οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ Φάρου Αλεξανδρούπολης

Σ
Με απόλυτη επιτυχία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος πινγκ – πονγκ στις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων που φιλοξένησε ο Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης στο γυμναστήριο του 1ου Δημ. Σχολείου Αλεξανδρούπολης.
Στα προκριματικά του ομίλου της Θράκης συμμετείχαν 38 αθλητές και 24 αθλήτριες από 6 συνολικά συλλόγους ( Φάρος Αλεξ/πολης, Εθνικός Αλεξ/πολης, Ατρόμητος Άβαντα, Σπάρτακος Ανθείας Αριστήνου, Φιλία Ορεστιάδος και Ζευς Ξάνθης). Στις κατηγορίες των παμπαίδων και των παγκορασίδων να αναφέρουμε ότι έχουν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι έως και το έτος 2003. Οι προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθή στην Αθήνα από τις 30/05 έως και 01/06 ήταν 3 στους παμπαίδες και 3 στις παγκορασίδες.Στην κατηγορία των παμπαίδων έγινε κάτι το αξιοσημείωτο… στους 3 τελικούς για τα 3 εισιτήρια του πανελληνίου πρωταθλήματος κοντραρίστηκαν 6!!! αθλητές του Α.Σ. Φάρου Αλεξ/πολης γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα τους 2 προπονητές του συλλόγου Λεωνίδα Ζαριφείδη και Άγγελο Τσίμα. Οι μεγάλοι νικητές ήταν οι ταλαντούχοι Φίλιππος Τσίτσιος, Γιώργος Μήλιας, και ο Νίκος Μιχαλτσίδης οι οποίοι επικράτησαν απέναντι στους συμπαίκτες τους Νίκο Ευμορφόπουλο, Ιωάννη Χατζηκωνσταντινίδη και Ιωάννη Πιστόλα αντίστοιχα. Οι 3 αθλητές του Φάρου θα ακολουθήσουν στο πανελλήνιο τον Ηλία Σταματόπουλο του Φάρου και τον Ιωάννη Παπαδόπουλο του Εθνικού που δεν χρειάστηκε να αγωνιστούν στα προκριματικά καθώς ο Ηλίας βρίσκεται στο Νο4 και ο Γιάννης στο Νο5 στον πανελλήνιο πίνακα αξιολόγησης αθλητών στην κατηγορία των παμπαίδων (οι πρώτοι 6 προκρίνονται απευθείας).

Στις παγκορασίδες που ακολούθησαν μετέπειτα διεξήχθησαν εξίσου εντυπωσιακά παιχνίδια με τα 3 φαβορί να χαμογελάνε στο τέλος παίρνοντας και τις ισάριθμες προκρίσεις. Στους 3 τελικούς αγωνίστηκαν οι Ελισσάβετ Χατζηκύρκα, Κωνσταντίνα Πιστόλα του Φάρου (Νο 7 και Νο 11 στην Ελλάδα) και η Κωνσταντίνα Πασχαλίδου του Εθνικού και επικράτησαν απέναντι στις αθλήτριες Κομνηνή Τρυπή (Εθνικός), Αναστασία Φλωρίδου (Φάρος) και Σιμέλα Βουζή (Φάρος).

Εκτός από το ατομικό η Θράκη θα εκπροσωπηθεί και στο ομαδικό του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων – παγκορασίδων από την ομάδα του Α.Σ. Φάρου Αλεξ/πολης και στις 2 κατηγορίες καθώς ήταν αυτή που αυτομάτως κέρδισε την πρόκριση.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των αγώνων μοιράστηκαν αναψυκτικά, χυμοί και νερά σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν ευγενική χορηγία της ΕΠΑΠ ΑΕ, της κάβας του κ. Ευμορφόπουλου και το Μεσικό γραφείο Bee at Home Αλεξανδρούπολης.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3)
 
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here