Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Σουφλί: «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι Πρόοδος η Οπισθοδρόμηση» ομιλία Παπαδημούλη ,...

Σουφλί: «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι Πρόοδος η Οπισθοδρόμηση» ομιλία Παπαδημούλη , Κουρουμπλή, Ουφουκ Μουσταφα

276
0
Σ
Σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποίηθηκε η εκδήλωση της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ για τις Ευρωεκλογές  με θέμα «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι Πρόοδος η Οπισθοδρόμηση» με ομιλητές τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης (Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), Παναγιώτης Κουρουμπλής (βουλευτής Β´ Αθηνών, πρώην υπουργός) και Ουφούκ Μουσταφά (δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής).
Όλοι οι ομιλητές  τόνισαν ότι οι Ευρωεκλογές του Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία της Ε.Ε. γιατί το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει το μέλλον της ώστε να μη χαθεί η ελπίδα και να χτιστεί με αισιοδοξία μια καλύτερη Ευρώπη.
Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, η ανάγκη σήμερα για τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού μετώπου στην Ευρώπη και στη χώρα μας συνιστά πολιτική αναγκαιότητα για τη θωράκιση της Δημοκρατίας, για μην εκλείψει η ανθρωπιά, για να μην επιβληθεί η νεοφασιστική βαρβαρότητα.
ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε Εβρίτισσα και Εβρίτη , τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, αριστερούς, δημοκράτες, σοσιαλιστές, πράσινους να συστρατευτούν στη συγκρότηση του προοδευτικού μετώπου, για να δώσουμε από κοινού και με επιτυχία τη μάχη των εκλογών, ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.
Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών για την Ευρώπη των λαών.
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here