Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 3ήμερη απόδραση με πεζοπορία στις προστατευόμενες περιοχές του Έβρου

3ήμερη απόδραση με πεζοπορία στις προστατευόμενες περιοχές του Έβρου

Σ

Ο Έβρος αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για όποιον επιλέξει να τον επισκεφθεί και να τον ανακαλύψει. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε για εσάς μία δράση που αφορά την φύση και τον πολιτισμό του Έβρου. Στις ακριτικές περιοχές και πόλεις θα δούμε και θα ζήσουμε, όλα αυτά που θαυμάζουμε μέσα από τις ενημερωτικές ταινίες, αλλά σε πραγματικό χρόνο. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε Γύπες και Όρνεα στον πραγματικό τους χώρο, καθώς και άλλα αρπακτικά.

Να κάνουμε βόλτα σε Λιμνοθάλασσες με πλάβες (παραδοσιακά πλεούμενα) ανάμεσα από πλήθη πουλιών που διαχειμάζουν εκεί. Να περπατήσουμε στα μονοπάτια και να αισθανθούμε την χαλαρότητα που διακατέχει αυτόν τον απομακρυσμένο τόπο. Θα επισκεφθούμε εργαστήρια μεταξοσκώλικα όπου θα γίνει ξενάγηση σε αυτα από τους ίδιους τους παραγωγούς. Τέλος θα γευθούμε την υπέροχη κουζίνα τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φαγητών. Η διαμονή μας θα γίνει σε πολυτελείς επιπλωμένους ανεξάρτητα σπιτάκια των τεσσάρων ατόμων με πλήρη αυτονομία. Η δραστηριότητα είναι ιδανική και για οικογένειες.

Πρόγραμμα δραστηριότητας

Τρίτη 14 Απριλίου 2015:  Άφιξη επισκεπτών στον ξενώνα και τακτοποίηση πραγμάτων. Επίσκεψη σε εργαστήριο μεταξοσκώλικα. Φαγητό σε επιλεγμένο εστειατόριο.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015: Ενημέρωση για την Προστατευόμενη περιοχή Δαδιάς και Πεζοπορία με Παρατήρηση Αρπακτικών Πουλιών. Φαγητό σε επιλεγμένο εστειατόριο. Ξεκούραση. Απόγευμα προαιρετικά μασάζ, παιχνιδότοπος, ηλεκτρονικός εξομειωτής αγώνων αυτοκινήτου

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015: Πεζοπορία στο προϊστορικά Απολιθωμένο Δάσος και ενημέρωση. Επίσκεψη στην προστατευόμενη περιοχή Δέλτα Έβρου και ενημέρωση. Βόλτα με πλάβες στις Λιμνοθάλασσες του Έβρου ποταμού. Φαγητό. Λήξη δραστηριότητας και αναχώρηση το απόγευμα.

 

Ελάχιστος αριθμός ατόμων 4

Κόστος 140€/άτομο για το τριήμερο. Συμπεριλαμβάνει διαμονή,πρωϊνό, είσοδο σε θεάματα, οικοξενάγηση στα μονοπάτια. Δεν συμπεριλαμβάνεται η διατροφή και οι μετακινήσεις

Ο ξενώνας αποτελείται από αυτόνομα σπιτάκια που μπορούν να υποδεχθούν άνετα 4 άτομα παρέχοντας πλήρη αυτονομίας με κουζίνα,θέρμανση, τζάκι, τηλεόραση, μπάνιο, σύνδεση με ταχύτατο internet αλλά και σοφίτα.

Σε διαφορετικά επίπεδα των ξενώνων λειτουργούν επίσης παιδότοπος, σάουνα, παιχνιδότοπος, εξομοιωτής rally.

 

Στοιχεία επικοινωνίας/δηλώσεις συμμετοχής (Vodafone) 6946150116 (Βασίλης Κατσούλης, Συνοδός Βουνού) έως και Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Λογαριασμός κατάθεσης 50% του ποσού έως και την καταληκτική ημερομηνία με αιτιολογία: Έβρος

Αριθμός τραπέζης ALPHA BANK

GR24 0140 5740 5740 0234 0002 070

Δικαιούχος Κατσούλης Βασίλειος

http://www.mountainleadergreece.com/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here