Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ 2+1 υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε σε κέντρο αισθητικής

2+1 υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε σε κέντρο αισθητικής

15
0
Σ

Η ομορφιά είναι ισχυρό κίνητρο για την κάθε γυναίκα, γι’ αυτό και ψάχνει συνεχώς να βρει υπηρεσίες ομορφιάς που να είναι ποιοτικές και να φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο, τα μαλλιά, το σώμα!

Ένα πρότυπο κέντρο αισθητικής μπορεί να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες μερικές έχουν την τιμητική τους, αφού ανήκουν στην συχνή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου και του σώματος. 

Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί μία επιλογή βαθιάς περιποίησης που γίνεται από την αισθητικό με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο παράλληλα με ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος με ειδικές τεχνικές.

Υπάρχουν ειδικές και διάφορες τεχνικές καθαρισμού. Μιλήστε με την αισθητικό σας και καλύψτε κάθε απορία που προκύπτει ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον καθαρισμό που αρμόζει στο δέρμα σας, ανάλογα με την κατάστασή του. Η συνεδρία καθαρισμού δεν διαρκεί πάνω από 40 λεπτά και τα προϊόντα που εφαρμόζονται είναι επαγγελματικά!

Αποτρίχωση

Τα κέντρα αισθητικής προσφέρουν την χρόνια δοκιμασμένη αποτρίχωση με κερί, η οποία επιλέγεται από πολλές γυναίκες. Η αποτρίχωση μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα με σίγουρα αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν 4 περίπου εβδομάδες. Ανάλογα με την περιοχή, η όλη διαδικασία δεν υπερβαίνει τα 30 λεπτά. Ένας ήπιος ερεθισμός αντιμετωπίζεται με ειδικά έλαια από την αισθητικό.

Μακιγιάζ

Πολλές γυναίκες εμπιστεύονται το μακιγιάζ τους στα χέρια των ειδικών ακόμα και μία καθημερινή ημέρα στην δουλειά που έχουν κάποιο meeting, μέχρι έναν γάμο ή ένα event. Υπάρχουν πολλές επιλογές από μακιγιάζ ανάλογα με την ώρα της ημέρας, το outfit και την φύση της εκδήλωσης που θα παρευρεθείτε. Το Κέντρο Αισθητικής Μαρία Πλιόγκου στην Θεσσαλονίκη σας προσφέρει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και επιπλέον πολλές ακόμα εξειδικευμένες για πρόσωπο και σώμα.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here