Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Όταν η δύναμη αντιμάχεται τον άνθρωπο

Όταν η δύναμη αντιμάχεται τον άνθρωπο

130
0
Σ

Η.Π.Α και Ρωσία κα όσοι οι δυνατοί στη γη ,δυστυχώς αποτύχατε, στην προσπάθειά σας, να κερδίσετε τους ανίσχυρους. Χειραγωγείτε λαούς ,όχι συνειδήσεις ,οι οποίες ουδόλως καθεύδουν!
Αποτύχατε και ξεπέσατε στα μάτια μας ,γιατί η εξουσία και τα συμφέροντα είναι οι προμετωπίδα σας ,σαν να μην είστε άνθρωποι ,σαν να μην αντιλαμβάνεστε, τον πόνο που καθημερινά προκαλείτε!
Τι γυρεύετε ανάμεσα σε φλεγόμενες πόλεις ,σε νεκρά σώματα ,σε ερείπια που προκαλείτε ,προκειμένου να δείξετε την δύναμη της υπερεξουσίας σας ,αλαζόνες, που μέλημά σας, νυχθημερόν ,είναι η συντριβή με κάθε μέσον, εκείνων που τάχα δεν αφήνουν τις ακτίνες του ήλιου να φωτίσουν πιότερο το απειλητικό, σκληρό και ασυγκίνητο πρόσωπο σας!
Υπέρμαχοι του κακού στη γη ,δεν συμπαθεί κανείς τη φιλαυτία σας και τις θηριώδεις ορέξεις σας!
Επικριτές των αθώων ,πώς να αντέξει ο κόσμος τις συγκρούσεις των συμφερόντων σας ,που γεννούν εκατομμύρια θύματα στον πλανήτη;
Όταν η δύναμή σας, αντιμάχεται τον άνθρωπο ,ανεμπίστευτοι, και αναστατώνει την ανθρωπότητα αναρωτηθείτε ,ποιοι είναι εκείνοι οι όμοιοί σας ,που αποδέχονται και επικροτούν τις αίσχιστες πράξεις σας και σκεφτείτε, μέχρι πού θα φτάσουν οι ανόητες ορέξεις σας !
Απερίσκεπτοι, πώς επιβιβάζετε στο τραίνο σας ,δολίως σκεπτόμενοι, τα έθνη ,για να τα ρίξετε -θνησιγενείς-στην άβυσσο των σατανικών σας σχεδίων!
Αλλάξτε ρότα .Ο χρηματικός καπιταλισμός δεν συνάδει με την ανθρωπιά. Λάβετε υπόψη σας ,ότι οι εντολές σας ,που πραγματοποιούνται μακριά από εσάς, δεν είναι παρά η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πώς εναντιώνεστε σε όσα καλά κέρδισαν ,με αγώνες ,οι λαοί και επιμένετε στην βίαιη κατάργησή τους !
Αλλάξτε πολιτική. Οι κρίσεις αυξάνονται και δεν τιθασεύονται με τη βία αλλά με την υπεράσπιση των οικουμενικών δικαιωμάτων μας !
Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά
φιλόλογος,συγγραφέας,κριτικός

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here