Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Χαράτσι βάζουν οι Βούλγαροι γιατί κυκλοφόρησαν λίγα χιλιόμετρα στην χώρα τους

Χαράτσι βάζουν οι Βούλγαροι γιατί κυκλοφόρησαν λίγα χιλιόμετρα στην χώρα τους

408
0
Σ

Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα κυρίως στους Έλληνες οδηγούς όταν επισκέπτονται την γειτονική βουλγαρία, για την μη έκδοση “Βινιέτας”.

Η “Βινιέτα” πρόκειται για μία κάρτα που απαιτείται να έχουν οι οδηγοί που κυκλοφορούν στους δρόμους της Βουλγαρίας, ενώ κανείς δεν το επισημαίνει ως απαραίτητη προυπόθεση όταν κάποιος μπαίνει στην γειτονική χώρα.

Οι Βούλγαροι λοιπόν έχουν βρει αυτόν τον αισχροκερδή τρόπο για να πέρνουν τα χρήματα από τους ανημέρωτους οδηγούς κόβοντας πρόστιμα που ξεκινούν από 70 λέβα.

Με ειδικά αυτοκίνητα που βρίσκονται σταματημένα δίπλα στους δρόμους και κυρίως κοντά στα τελωνεία Νυμφαίας και Ορμενίου, τσεκάρουν κάθε αυτοκίνητο , το σταματούν και του βάζουν το πρόστιμο που αν δεν έχεις κάρτα να το πληρώσεις επί τόπου αναγκάζεσαι να πας χιλιόμετρα πίσω για να το πληρώσεις.

Αντιλαμβάνεστε τι τραβούν οι οδηγοί και κυρίως οι Έλληνες από αυτήν την διαδικασία και μάλιστα για να πάνε στο Κίρκοβο ή στο Σβίλεγκραντ!!!

Την ίδια ώρα στην χώρα μας κυκλοφορούν ελεύθερα χιλιάδες αυτοκίνητα από άλλες χώρες , χωρίς κανείς να ζητάει την καταβολή κάποιων χαρατσίων, τηνώρα που η Βουλγαρία έχει την “Βινιέτα” και η Τουρκία βάζει χαράτσια στους πολίτες της που θα περάσουν στην Ελλάδα.

Άκουσε κάποιος κάτι για την χώρα μας…

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here