Αρχική LIFESTYLE Χαμός με ροζ βίντεο τραγουδιστή με γνωστή Ιταλίδα στην Μύκονο

Χαμός με ροζ βίντεο τραγουδιστή με γνωστή Ιταλίδα στην Μύκονο

Σ
21f862a8-39e0-4959-81c6-b073b7eb304cΜύκονος: Γνωστή Ιταλίδα μοντέλο με «καυτό» υλικό που είχε στα χέρια της έκανε βούκινο γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.
Οι… θαυμαστές του τραγουδιστή θαύμασαν τις προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη καθώς και τα μεγάλα προσόντα του σε ροζ βίντεο τραβηγμένο σε ξενοδοχείο στην Μύκονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής Σαράντης Κρεμιζάκης που εμφανίζεται στο βίντεο σε ερωτικές πράξεις μεθυσμένος είχε την συγκατάθεση της βιντεοσκόπισης αρκεί να μην δείξει πρόσωπο.  Το βίντεο βγήκε στην δημοσιότητα μετά από έναν έντονο καβγά των δύο καλλιτεχνών και μέσα σε λίγα λεπτά.. έκανε αρκετές χιλιάδες επισκέψεις. Η 32χρονη καλλονή γνωστών εσωρούχων στην Ιταλία είχε προηγούμενα με τον τραγουδιστή και για να τον εκδικηθεί αποφάσισε να βγάλει τις προσωπικές στιγμές τους στην δημοσιότητα!
   Συγκεκριμένα, το περσινό καλοκαίρι η πανέμορφη Ιταλίδα γνώρισε τον Σαράντη σε ένα beach party στην Μύκονο. Ήπιαν μερικά ποτάκια, χόρεψαν και μετά ακολούθησε το ερωτικό σκάνδαλο σε ξενοδοχείο: Ωστόσο, όπως δηλώνει ο Σαράντης Κρεμιζάκης δεν έχει πρόβλημα για το βίντεο αλλά αν φανεί το πρόσωπό του θα κινηθεί νομικά. Η σχέση τους πήρε ξαφνικά τέλος, όταν ο τραγουδιστής δεν ήθελε να έχει άλλο σχέσεις με το μοντέλο και έτσι ακολούθησε το βίντεο στις οθόνες σας.
  Δείτε τις ερωτικές σκηνές του τραγουδιστή με το μοντέλο:
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here