Αρχική WEB TV Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιώργο Κελεσίδη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιώργο Κελεσίδη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Σ

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης(Ο.Ε.Γ.Α.), στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων/Ανδρών, που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Μάιου 2016, στην αίθουσα «Ιωάννη Μελισσανίδη» στην Μίκρα Θες/κης.

Συγκεκριμένα: ο αθλητής του συλλόγου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ αν και παίδας, στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία των εφήβων, κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο σύνθετο ατομικό με 67500 σε σύνολο βαθμών, εξασφαλίζοντας με την βαθμολογία του να συμμετέχει στους τελικούς  οργάνων.

17ebb7ac-9c2a-4627-8a0a-5777586503b7

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε μία  κατάμεστη αίθουσα, στους τελικούς οργάνων, διακρίθηκε κατακτώντας την 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) στους κρίκους, 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο μονόζυγο, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο στους παράλληλους ζυγούς, 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο έδαφος, 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στον ίππο με λαβές και 4η θέση στο άλμα.

Ο μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης, είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τα ινδάλματα του (Πετρούνιας Λ. Μάρρας Βλ. Ηλιόπουλος Ν. Λιμπανοβνός Χρ. Καϊλίδης Χ. Δουλκερίδης Μ. κ.α.) και να αποκομίσει εμπειρίες, που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

6667aa75-4c94-4fbb-ac9d-030382e3eff6

Με την συγκεκριμένη επιτυχία του και τη θετική του επίδοση στο τέστ που πραγματοποιήθηκε στις 29/04/2016 στον Αγ. Κοσμά,  ο Θρακιώτης αθλητής εξασφάλισε την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα εφήβων και θα ταξιδέψει στην πόλη της Βέρνης στην Ελβετία ( 21-29 Μάιου 2016) όπου και θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων/Ανδρών.

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε στην πρώτης της εμφάνιση με την κατηγορία των Νεανίδων, η αθλήτρια του συλλόγου μας,  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΥΔΗ.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνίστηκε στο έδαφος και στο άλμα, κατακτώντας την 14η θέση με 21100 βαθμούς στο σύνολο.

Μετά από πολλά χρόνια, παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης με τα ‘’απαρχαιωμένα’’ όργανα, συμμετέχουν αθλητές/αθλήτριες από τον Έβρο, σε μεγάλου επιπέδου διοργανώσεις, αναδυκνείοντας τον αθλητισμό της ακριτικής περιοχής μας.

Συγχαρητήρια στον αθλητή ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΕΛΕΣΙΔΗ και στην αθλήτρια ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΥΔΗ για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, τους προπονητές ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ,  ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΕΛΙΔΟΥ και τον ειδικό συνεργάτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, για την ποιοτική και ουσιαστική δουλειά τους.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Μάιου 2016, θα ταξιδέψει με αξιώσεις στην Θες/κη, η ομάδα των παμπαίδων/παγκορασίδων, για να συμμετέχουν στην Α΄Φάση αγώνων ενόργανης γυμναστικής(διασυλλογικός αγώνας), στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Επίσης το Δ.Σ.  ευχαριστεί τους γονείς, τα Μ.Μ.Ε. και όλους τους αρωγούς, που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here