Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Φίλης κατά Άδωνη για το 5ευρω μάθημα της «Ελληνικής Αγωγής»

Φίλης κατά Άδωνη για το 5ευρω μάθημα της «Ελληνικής Αγωγής»

47
0
Σ


«Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας»

Ο Νίκος Φίλης σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαφήμιση του Άδωνη Γεωργιάδη για διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει η «Ελληνική Αγωγή» με κόστος 5 ευρώ.

«Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την Ελληνική Αγωγή, ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€)» αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!

Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!».

«Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική!» συμπληρώνει ο Νίκος Φίλης και καταλήγει με τη λέξη «ντροπή!»

www.altsantiri.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here