Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τώρα η Μαρέβα έφυγε και πάει……Πάει μαζί της και η ανάπτυξη που...

Τώρα η Μαρέβα έφυγε και πάει……Πάει μαζί της και η ανάπτυξη που θα έφερνε στο Σουφλί

Σ

Κάποτε η οικογένεια Μητσοτάκη είχε αγαπήσει το Σουφλί , ήρθε η Μαρέβα με μια ΑΜΚΕ, την “Κοινωνική Δημιουργικότητα “, και “νοίκιασε” το ιστορικό κτήριο του Τζίβρε από το δήμο με τίμημα 210 ευρώ !!!(Όταν η οικογένεια Μητσοτάκη αγάπησε το Σουφλί) (Ν.Δ:Νόμος και Τάξη της Μαρέβας…το Μετάξι – Όταν η Οικογένεια Μητσοτάκη αγάπησε το Σουφλί!!)

Ανέβαζε και φωτογραφίες από το παλιό εργοστάσιο μετάξης στη σελίδα της,γράφοντας ότι εκει παράγεται το μετάξι με το οποίο φτιάχνει τα ρούχα η Ζευς&Διώνη ( Ανεπιθύμητη η Μαρέβα στο Σουφλί! Καπηλεύεται δημοτική περιουσία (αναπινηστήριο Βιομηχανικού Συγκροτήματος Τζίβρε) και την παρουσιάζει ως δικό της εργοστάσιο…) και (Η Μαρέβα εκατόν ένα ; το Σουφλί πάντα εκατό !)

Ο πρώην δήμαρχος Σουφλίου στα “εγκαίνια ” στο Τζίβρε …Τότε που η Μαρέβα θα έφερνε την ανάπτυξη
Ο νυν δήμαρχος πανευτυχής με την κα Γκαμπρόφσκι και την συνεργάτιδα της ( Κι αυτός περίμενε να ζωντανεύσει το Τζίβρε)

Ζωντανεύει ο “Θρύλος του Τζίβρε” …..

Τίτλος της ηλεκτρονικής εφημερίδας “Η Γνώμη ” του Γιάννη Λασκαράκη ( δεν ανήκει στο χώρο της ΝΔ)

Στα εγκαίνια του χώρου, παρευρέθηκαν οι συντελεστές της «Κοινωνικής Δημιουργικότητας», προεξέχουσας της κας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η ίδια και οι συνεργάτες της, έγιναν δεκτοί με χαρά από τους τοπικούς φορείς, και ξεναγήθηκαν στο χώρο του ιστορικού κτιρίου από γυναίκες μεταξεργάτριες, οι οποίες διηγήθηκαν ιστορίες από τα χρόνια που το Τζίβρε έσφυζε από ζωή και ήταν γεμάτο από εργατιά. (https://www.gnomionline.gr/zontanevi-o-thrylos-tou-tzivre/)

Οι γυναίκες του Σουφλίου φυσικά πίστεψαν ότι η Μαρέβα θα αξιοποιούσε το Τζίβρε

Τώρα η Μαρέβα έφυγε και πάει……Πάει μαζι της και η ανάπτυξη που θα έφερνε στο Σουφλί

Ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Δαβής , ο οποίος ήταν και στην προηγούμενη δημοτική περίοδο με την παράταξη του τότε δημάρχου, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την λύση της σύμβασης με την ΑΜΚΕ “Κοινωνική Δημιουργικότητα” του δήμου Σουφλίου , μόνο που ξέχασε να γράψει μαζί με τον κ Κολοτούρα και την κα Μαρέβα Μητσοτάκη …..

Το δημοτικό συμβούλιο βεβαίως αποφάσισε τη λύση της σύμβασης , το ιστορικό κτήριο “Τζιβρε” επανήλθε στο δήμο Σουφλίου χωρίς να αξιοποιηθεί στο ελάχιστο . Ότι παρεμβάσεις έγιναν στο κτήριο , το κόστος βάρυνε τον δήμο .

Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά γιατί προχθές επισκέφτηκε το Σουφλί που “Αγαπάει” όπως έγραψαν κάποια site

Τζίβρε Ένας θρύλος……….

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here