Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Το παπούτσι που προσαρμόζεται στο πόδι σου!

Το παπούτσι που προσαρμόζεται στο πόδι σου!

Σ

Ανταποκρίνεται στο σχήμα του ποδιού με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται σε αυτό και να “κλειδώνει” στο πόδι όταν τρέχουμε. Παράλληλα είναι ένα αντικείμενο μόδας.

Αυτό είναι πραγματικά ένα επαναστατικό βήμα. Το ZPump Fusion είναι το running παπούτσι που  προσαρμόζεται μοναδικά σε κάθε πόδι! 

«Το ZPump Fusion αντιπροσωπεύει μία επαναστατική νέα προσέγγιση στην τεχνολογία The Pump. Πολλά running παπούτσια κατασκευάζονται γύρω από μία άκαμπτη, εργοστασιακή φόρμα, η οποία δε μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική του κάθε ποδιού. Το ZPump Fusion όταν δεν είναι γεμάτο αέρα δεν έχει κάποια δεδομένη φόρμα ποδιού. Παίρνει το μοναδικό σχήμα του ποδιού μόνο όταν φορεθεί και γεμίσει αέρα από τον εκάστοτε δρομέα», δηλώνει σχετικά ο Paul Litchfield, ο εφευρέτης της τεχνολογίας Pump και Head of Advanced Concepts – Reebok και συμπληρώνει: «Ανταποκρίνεται στο σχήμα του ποδιού με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται σε αυτό και να ‘κλειδώνει’ στο πόδι όταν τρέχουμε. Για να εξασφαλίσουμε την επιθυμητή φόρμα μπορεί να χρειαστούμε 3 pumps ή 8, γι’ αυτό και το παπούτσι προσαρμόζεται τέλεια στον καθένα από εμάς ξεχωριστά».

upl54fed994b8efd

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το ZPump Fusion αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο.
Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω  στο πόδι. Έτσι εξασφαλίζονται ακόμη καλύτερες επιδόσεις. 
Fusion Sleeve – Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve  διοχετεύει  την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο.
Εξωτερική σόλα ZRATED – Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED. Εμπνευσμένη από τα υψηλής  απόδοσης  ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή. 

upl54fed9a1625ad

Με ένα πάτημα του The Pump, αέρας διαχέεται μέσω ειδικής βαλβίδας σε όλο το καλούπι ώστε αυτό να «φουσκώσει» και να αγκαλιάσει το πέλμα στο πάνω μέρος και γύρω από τη φτέρνα με τρόπο που είναι μοναδικός για κάθε πόδι. Για να απελευθερωθεί ο αέρας, οι δρομείς μπορούν να  πιέσουν την ειδική βαλβίδα απελευθέρωσης.

Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 10 Μαρτίου 

http://www.thetoc.gr/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here