Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Βασίλης Τσολακίδης

Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Βασίλης Τσολακίδης

127
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και συνάντηση με τους εργαζομένους είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική συμμαχία Βασίλης Τσολακίδης.

Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους απασχολούν και εξέτασαν τρόπους που θα βοηθήσουν τόσο στις δικές τους εργασιακές ανάγκες, όσο και στην παροχή καλύτερης υγείας για τους πολίτες.

Κατά την ενημερωτική επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου Ο Βασίλης Τσολακίδης  περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και ενημερώθηκ από την Διοίκηση και τους Προισταμένους για τις δομές λειτουργίας.

ΣΟΥΦΛΙ – Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ.
Η «Βιομηχανία του Μεταξιού» μπορεί να καταστήσει το Σουφλί προορισμό δώδεκα μηνών με θεαματική αύξηση του ρεύματος επισκεπτών και σημαντική ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ μπορεί να συγκροτηθεί με επίκεντρο τους επιχειρηματίες που κράτησαν ζωντανό το μετάξι στην ελληνική κοιτίδα του και με τη συνεργασία όλων των πολιτικών εκπροσωπήσεων και θεσμών του Έβρου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Το Σουφλί συνιστά για τον Έβρο ένα σημαντικό κοινωνικό-οικονομικό-παραγωγικό –πολιτιστικό κεφάλαιο και μια μεγάλη αναπτυξιακή πρόκληση και προοπτική.

ΣΤΟΝ ΤΑΦΙΚΟ ΤΥΜΒΟ ΔΟΞΙΠΑΡΑΣ–ΖΩΝΗΣ
Η κατασκευή του Μουσείου Ταφικού Τύμβου Μικρής Δοξιπάρας-Ζώνης θα δώσει σημαντική ώθηση στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη όλης της Ορεστιάδας.

Στο μεγάλο Δέρειο Σουφλίου
Βρέθηκα στο τζαμί του Μεγάλου Δερείου Σουφλίου για να συνομιλήσω με τους συμπατριώτες μου μουσουλμάνους και να υπογραμμίσω ότι εδώ στον Έβρο και τη Θράκη έχουμε περισσότερο την ανάγκη πολιτικών που θα προάγουν την κοινωνική συνοχή, τις
αξίες της ισονομίας, της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης, που εκπροσωπεί με τόλμη και αποφασιστικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Σιδηροχώρι της Περιοχής Σουφλίου

 

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ