Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Το κατάφεραν και αυτό. Ένας δρόμος που περπατάει στην Αλεξανδρούπολη!!

Το κατάφεραν και αυτό. Ένας δρόμος που περπατάει στην Αλεξανδρούπολη!!

Σ

Απίστευτες καταστάσεις ζουν οι κάτοικοι της οδού Αλαμάνας στην Αλεξανδρούπολη, από τις συνεχιζόμενες διαφορετικές αποφάσεις κάποιας υπαλλήλου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Μπορεί η οδός να παραμένει η ίδια (ακόμη) αλλά τα νούμερα στα σπίτια αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, λες και δεν υπάρχουν νόμοι και διαδικασίες που θα πρέπει να εφαρμόζονται. Άλλη απόφαση τον Μάιο του 2014 και διαφορετική τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους με υπογραφή του ίδιου προσώπου.

Οι 4 οικογένειες μιας οικοδομής είδαν συνεργείο του Δήμου να αλλάζει το νούμερο της διεύθυνσης μετά από 15 χρόνια, γιατί χτίσθηκε και ένα άλλο σπίτι στο ενδιάμεσο και πρέπει να δοθεί το ίδιο νούμερο, λες και αν δινόταν στο νεώτερο το α, β, γ – όπως προβλέπεται από την νομοθεσία – δεν θα ήταν σπίτι.

Αποτέλεσμα αυτής της χωρίς λόγο αναστάτωσης, να ειδοποιείται ασθενοφόρο και να μην βρίσκει το σωστό σπίτι με τραγική κατάληξη του ασθενή, να γίνεται διάρρηξη και να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η Αστυνομία αλλά και να χάνεται η αλληλογραφία 4 οικογενειών… Ίσως να μην συνέβαιναν όλα αυτά αν τα δύο σπίτια με τον ίδιο αριθμό βρισκόταν δίπλα – δίπλα. Το κακό είναι ότι απέχουν μεταξύ τους και είναι και σε διαφορετικά τετράγωνα !!!

Άντε τώρα να βρεις την Πράξη Εφαρμογής της περιοχής και να απευθυνθείς στην δικαιοσύνη για Παράβαση Καθήκοντος…

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here