Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΕΒΡΟΥΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ COSMOTE...

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΕΒΡΟΥΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ COSMOTE E-VALUE

98
0
Σ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου  στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στην θυγατρική COSMOTE E –VALUE, οι οποίοι απαιτούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Αίτημα το οποίο αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για το Σύλλογο των Εργαζομένων στον ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια.

Έπειτα από την άρνηση της εταιρείας να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με αβάσιμα επιχειρήματα, όπως αυτά εκφράστηκαν από τους νομικούς της εκπροσώπους, τα οποία καταρρίφθηκαν στην απόφαση που εξέδωσε ο ΟΜ.Ε.Δ., δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, καταγγέλλουν τόσο τη διοίκηση της Cosmote e-Value, όσο και τη διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ, τονίζοντας ότι αποδείχτηκαν αναξιόπιστες, με μοναδικό στόχο τους τη μείωση του μισθολογικού κόστους, χωρίς καμία άλλη αναπτυξιακή πρόταση, απαντούν δυναμικά με προκήρυξη επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας από τις 12:00 έως και τις 15:00 στις 14/10, 21/10, 29/10, 4/11, 11/11 και σε περαιτέρω κλιμάκωση κινητοποιήσεων μέχρι την τελική δικαίωση.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Έβρου θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων σε κάθε νόμιμη αγωνιστική δράση, που στόχο έχει την δικαίωση του αιτήματός τους, και καλεί την διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ να προχωρήσει στην υπογραφή Σ.Σ.Ε. για το προσωπικό όλων των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου.


Για το Δ.Σ.

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος         Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος               Βίτσα Κωνσταντίνα

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here