Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει τον ορισμό του Δημήτρη Μελά ως αντιπροέδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ,...

Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει τον ορισμό του Δημήτρη Μελά ως αντιπροέδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, εκφράζει όμως επιφυλάξεις κατά του προέδρου Γρηγόρη Βάρρα λόγο εμπλοκής του στο σκάνδαλο ΑΓΡΟΓΗ.

135
0
Σ
Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας χαιρετίζει τον ορισμό ως αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ του Δημήτρη Μελά ο οποίος είναι ίσως ο μοναδικός στην ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ που έχει άριστες γνώσεις των αγροτικών θεμάτων. Ο Δημήτρης Μελάς διετέλεσε Αν. Υπηρεσιακός Υπουργός και Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θεωρούμε πως ο Δημήτρης Μελάς θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την ηγεσία του υπουργείου γεωργίας και γία την διαπραγμάτευση της νέας ΚΑΠ ως το μοναδικό πρόσωπο στη ΝΔ που είναι άριστος γνωστής των αγροτικών θεμάτων (μετά τον αποκεφαλισμό Κασαπιδη για την προδοσία της ceta).
Επιφύλαξη εκφραζουμε για την επιλογή ως προέδρου του κυρίου Γρηγόρη Βάρρα λόγο της εμπλοκής του στην αμαρτωλή ΑΓΡΟΓΗ και το γαλάζιο σκάνδαλο που χρέωσε τον Ελληνικό λαό 28,5 εκατ. Ευρώ. Το θέμα του κυρίου Βάρρα παραμένει ανοιχτό και θα ασχοληθούμε στο μέλλον εκτενέστερα με το παρελθόν του νέου προέδρου.
Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here