Αρχική LIFESTYLE Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει την αλητεία του Γιάννη Λάτσιου κατά των αγροτών και...

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει την αλητεία του Γιάννη Λάτσιου κατά των αγροτών και της Ελένης Μενεγάκη

Σ

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταδικάζει με οργή τις ρατσιστικές δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου, γνωστού προωθητή του lifestyle μέσα από τη δουλειά του σε μεγάλα καθεστωτικά κανάλια, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη όπου λίγο-πολύ την κατηγορεί … ότι κατάντησε αγρότισσα!

            Ενημερωθήκαμε για δημοσίευμα στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να οργίστηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και να της λέει ότι εκείνος την άφησε βασίλισσα και εκείνη κατάντησε αγρότισσα. Αντί να πάει ο ίδιος να κοιταχτεί σε κανέναν καθρέφτη.

            Πόσο διαβρωμένος μπορεί να είναι ένας πράκτορας του lifestyle και πόσο φαντασμένος μπορεί να είναι για να θεωρεί ότι είναι κατάντια να είναι κάποιος αγρότης; Προφανώς ο Γιάννης Λάτσιος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους αγρότες για αυτή τη ρατσιστική δήλωση.

            Ας τα βλέπει αυτά ο ελληνικός λαός για να αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που αποκοίμιζαν τους Έλληνες με το lifestyle και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φέρουν τους Έλληνες στην σημερινή κατάσταση να δυσκολεύονται να οργανωθούν και να δράσουν εναντίον της χούντας, που κυβερνά για τόσα χρόνια.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here