Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Το αίτημα για άρση του περιορισμού ωραρίου λειτουργείας των καταστημάτων από τους...

Το αίτημα για άρση του περιορισμού ωραρίου λειτουργείας των καταστημάτων από τους επιχειρηματίες μετέφερε ο κ Δημοσχάκης

Σ

Διαβιβαστική επιστολή της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Έβρου για το ωράριο λειτουργίας αυτών. 

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη χθες (19/9) ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης διαβιβάζοντας προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά την επιστολή-ψήφισμα του Προέδρου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Έβρου, Νίκου Γεωργιάδη, αναφορικά με τους όρους λειτουργίας της εστίασης στο πλαίσιο των μέτρων κατά της υγειονομικής κρίσης.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε το αίτημα για την επαναφορά του πλήρους ωραρίου των επιχειρήσεων εστίασης καθώς, όπως αναφέρεται στην επιστολή, η Π Ε του Έβρου δεν φέρει πλέον μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή : 

ΘΕΜΑ : Άρση του μέτρου επιβολής “ωραρίου λειτουργίας” των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ν.Έβρου. 

ΠΡΟΣ : Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων , Ν. Χαρδαλιά

Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ , 

Διαβιβάζω για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες την επιστολή του Προέδρου των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Ν. Έβρου, Νίκου Γεωργιάδη, αναφορικά με την επιβολή του μέτρου της παύσης λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την 24:00.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή της Ένωσης, η Π Ε του Έβρου δεν φέρει πλέον μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο, γεγονός που συνηγορεί στην επαναφορά του πλήρους ωραρίου.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here