Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τι γίνεται στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου με τους παράτυπους μετανάστες;...

Τι γίνεται στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου με τους παράτυπους μετανάστες; – Γιατί αγανάκτησε ο δήμαρχος;

148
0
Σ

Ο δήμαρχος Σουφλίου κ Παναγιώτης Καλακίκος , είναι ένας πολιτικός χαμηλών τόνων , για αυτό όσοι τον γνωρίζουν και διάβασαν το ποστ του για το ζήτημα των παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα χωριά του ορεινού όγκου του δήμου Σουφλίου , σίγουρα εξεπλάγησαν  με το ύφος του.

Οι νέοι “δρόμοι” που έχουν ανοίξει οι διακινητές προς τα βουνά του δήμου Σουφλίου , οι αυξημένες ροές το τελευταίο τρίμηνο , δημιούργησαν το πρόβλημα που ο κ. Καλακίκος αναφέρει .

Βεβαίως τα ποιμνιοστάσια δεν τα πυρπόλησαν οι μετανάστες εσκεμμένα , αλλά στην  προσπάθεια τους να ζεσταθούν  πήραν φωτιά .

Οι ηλικιωμένοι κυρίως κάτοικοι, βλέποντας καθημερινά μεγάλες ομάδες παράτυπων μεταναστών , οι οποίοι ψάχνουν τα εγκαταλελειμμένα κτίρια για να προστατευτούν από το κρύο , εκφράζουν τον φόβο τους στον δήμαρχο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπήρχαν και νεκροί  από το κρύο  μετανάστες . Βεβαίως ο δήμαρχος έχει ενημερώσει τις αρχές για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτές τις περιοχές του δήμου του αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση .

Το ερώτημα είναι απλό , γιατί  τόσοι πολλοί μετανάστες “διαφεύγουν” της προσοχής των αρχών και περιφέρονται στους δρόμους και τα βουνά; Γιατί δεν “συλλαμβάνονται” ώστε να καταγράφονται και να ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία; Μήπως είναι πολιτική απόφαση για να μην φαίνεται ο πραγματικός αριθμός των εισροών;

Περιμένουμε το Δ.Σ στο Σουφλί για να δούμε τις αποφάσεις που θα πάρει .

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here