Την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού διεκδικεί ο Έβρος

Την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού διεκδικεί ο Έβρος

106
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Είναι θέμα ημερών να πληροφορηθούμε πως ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος θα μοιράσει τα διάφορα πόστα κυρίως για την πρώτη διετία της νέας του θητείας.

Ποιους δηλαδή συνεργάτες του θα χρησιμοποιήσει και που, έτσι ώστε να η διοίκηση να πορευτεί με επιτυχία στο προσεχές διάστημα.

Αναφερόμαστε περισσότερο στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες που από τις σωστές επιλογές θα εξαρτηθεί η πορεία της διοίκησης Μέτιου καθ΄όλη την 4ετία.

Γνωρίζουμε πως ήδη φορείς αλλά και άτομα που βρέθηκαν δίπλα στον Χρήστο Μέτιο στην μάχη με τον Εβρίτη Χριστόδουλο Τοψίδη έχουν απαιτήσεις μεγάλες γιατί το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα θετικό για τον νυν Περιφερειάρχη.

Για πρώτη φορά μάλιστα διακρίνουμε και αποφασιστικότητα για το τι ζητάν, αυτήν την πρώτη διετία.

Θεωρούν ως δεδομένη την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού που ο Έβρος ποτέ δεν είχε και μάλιστα την ζητάνε γιατί πιστεύουν πως θα έρθουν σημαντικά αποτελέσματα όχι μόνο για τον Έβρο , αλλά και για τις υπόλοιπες περιοχές.

Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για υποχρέωση, αλλά και για ενδεχόμενη αντίδραση σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί.

Λόγω του ότι ο Χρήστος Μέτιος έδειξε πως είναι και ικανός καπετάνιος και ιδιαίτερα στις φουρτούνες, υπάρχει η πεποίθηση ότι το “καράβι” θα πάει σε ήρεμα νερά, χωρίς κυματισμούς σφοδρούς…

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ