Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Τζίμας: «Μπορεί να γίνει η ανατροπή»

Τζίμας: «Μπορεί να γίνει η ανατροπή»

Σ

 

Την αισιοδοξία του πως ο Εθνικός θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά του Challenge Cup και να χτυπήσει στα ίσα την Μπενφίκα, εξέφρασε με δηλώσει ς του ο Γιάννης Τζίμας. Ο πρόεδρος της ομάδας γνωρίζει πως την ερχόμενη Τετάρτη (11 Μαρτίου και ώρα 20:00), τους περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στους Αετούς, ωστόσο δεν κρύβει την πεποίθησή του πως οι παίκτες θα φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων: «Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Λισσαβόνα, δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα δύο τελευταία σετ παλέψαμε σκληρά και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ωστόσο τίποτα δεν έχει χαθεί. Την ερχόμενη Τετάρτη μπορεί να γίνει η ανατροπή. Όλα είναι στο χέρι μας». Ο πρόεδρος του Εθνικού δεν παρέλειψε να τονίσει και την ανάγκη που έχουν οι παίκτες προκειμένου οι φίλαθλοι να βρεθούν στο γήπεδο και να τους στηρίξουν: «Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική περίοδο ολόκληρης της χρονιάς. Αν περάσουμε στους «4» του Challenge Cup, τότε αυτή θα είναι η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι οι φίλαθλοι λοιπόν καταλαβαίνουν το πόσο μεγάλη ανάγκη τους έχουμε.

Πρέπει να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να ωθήσουν τους παίκτες στη νίκη. Αν καταφέρουμε και πάμε στο «χρυσό» σετ, τότε η πρόκριση θα είναι δική μας. Τους θέλουμε όλους κοντά μας».

 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here