Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τελικά δεν τους είδε…..Η απόφαση για την 7η Ταξιαρχία δεν αλλάζει!!

Τελικά δεν τους είδε…..Η απόφαση για την 7η Ταξιαρχία δεν αλλάζει!!

Σ

Θα τους δεχόταν αλλά τελικά δεν τους είδε

Νόμισαν στην οργανωτική επιτροπή των κατοίκων Τυχερού για την 7η ταξιαρχία , ότι θα έβλεπαν τον κ. Μητσότακη στις Φέρες, έτσι τους είχαν υποσχεθεί (ΕΔΩ), τους δέχθηκε τελικά ο υπουργός άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος.

Οι εξηγήσεις του υπουργού είναι οι ίδιες που μετέφεραν οι βουλευτές , είναι οι αυτές που μεταφέρθηκαν στην ανοιχτή συνέλευση που έγινε στο Τυχερό. Η απόφαση για την μεταφορά της 7ης ταξιαρχίας δεν αλλάζει, αλλά τους υποσχέθηκε ο υπουργός ότι δεν θα υποβαθμιστεί το στρατόπεδο απεναντίας θα αυξηθεί ο αριθμός του.

Πως είδε η ίδια επιτροπή την συνάντηση μέσα από το δελτίο τύπου που έστειλαν

Τυχερό 17/10/2020Δελτίο Τύπου Οργανωτής Επιτροπής ενάντια στον κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας: Στα πλαίσια επίσκεψης σήμερα στις Φέρες του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής και ο Δήμαρχος Σουφλίου έθεσαν δημόσια στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ την διαφωνία τους στην κατάργηση της Ταξιαρχίας. Πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της επίσκεψης του Πρωθυπουργό σύσκεψη στο Δημαρχείο Φερών με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην οποία έγινε εκτενή συζήτηση και παραθέσαμε τους προβληματισμούς μας αλλά και την διαφωνία μας στο κλείσιμο της Ταξιαρχίας. Δόθηκε η δέσμευση ότι δεν θα παρθεί καμία απόφαση για το κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας εντός του επόμενου διμήνου όπου θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση του Υπουργού με την οργανωτική επιτροπή στο Τυχερό.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here