Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τα έκαναν μαντάρα , και ο Τουρισμός χάλια και η υγειονομική κρίση...

Τα έκαναν μαντάρα , και ο Τουρισμός χάλια και η υγειονομική κρίση σε έξαρση – Πρόστιμο 10.000 ευρώ για καταστήματα που λειτουργούν μετά τα μεσάνυχτα

Σ

Μετά τις 50 μέρες , περίπου , καραντίνας , μας έβγαλαν “ραντεβού στα τυφλά ” με μια νέα “κανονικότητα ” όπως χαρακτήριζαν την μετά-καραντίνα περίοδο.

Χωρίς σχέδιο για τον Τουρισμό και την οικονομία , με συνεχείς παλινωδίες για την προστασία από τον κορωνοϊό , κατάφεραν να τα κάνουν μαντάρα και υγειονομικά και στον τουρισμός . Με μοναδική τους έγνοια της επικοινωνιακή επιτυχία , με σύμμαχο τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜ(ε) έχτιζαν προφίλ σύγχρονου “Μωυσή” στον υιό Μητσοτάκη . Μπάχαλο στα σύνορα στον Έβρο με την Τουρκία και την Βουλγαρία , χωρίς κλιμάκια του ΕΟΔΥ επέτρεψαν του Έλληνες να μπαινοβγαίνουν στις γειτονικές χώρες , την ώρα που τα τελωνεία ήταν κλειστά για την είσοδο των αλλοδαπών …..

Ο Έβρος στο χάρτη του ΕΟΔΥ, σήμερα, είναι στο έντονο πράσινο μαζί με άλλους 11 νομούς που σημαίνει ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα από 50 .

Παρόλα αυτά , οι “άριστοι” του νεομητσοτακισμού βρήκαν τη νέα λύση , τα μαγαζιά και στην ΑΜΘ θα κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα ….όποιος δε υπερβεί το ωράριο θα εισπράξει πρόστιμο 10.000 ευρώ!!!

Τα κατάφεραν πάλι οι φωστήρες

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here