Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα τοίχου – Η νέα μόδα που αποτελεί τρόπο έκφρασης

Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα τοίχου – Η νέα μόδα που αποτελεί τρόπο έκφρασης

Σ

Για τη διακόσμηση του σπιτιού σας δεν είναι απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα στον άδειο χώρο αλλά και στην αντανάκλαση των τοίχων ως προς αυτόν. Ένας νέος, στυλάτος και πολύ φρέσκος τρόπος να δώσετε πνοή στους τοίχους σας είναι μέσω μιας ταπετσαρίας ή ενός αυτοκόλλητου τοίχου με απεικόνιση που θα διαλέξετε εσείς. 

Η εταιρεία ThinkArt προσφέρει μία ποιοτική και πολύ δημιουργική πρόταση που μπορεί να καλύψει τους τοίχους κάθε δωματίου, φαντασία στο παιδικό δωμάτιο, vintage στυλ στο σαλόνι, εναλλακτικό τόνο στην κουζίνα, ισορροπία στους χώρους εισόδου.

Οι φετινές προτάσεις μας είναι πάρα πολλές, μπορείτε να τις βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ThinkArt για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

3D Ανάγλυφη Ταπετσαρία

3D Ανάγλυφη Ταπετσαρία CROCHET WARM GREY

Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες ήρθαν για να μείνουν, όπως η Crochet Warm Grey που θα προσφέρει ζεστασιά και θα αναδείξει την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Γοτθικής επιρροής που θα αναδείξει το εσωτερικό ενός δωματίου με γήινους τόνους, ποιοτικά και ισορροπημένα. Το γκρι είναι το χρώμα της νέας εποχής, επιλέξτε το και θα βρείτε μέσα του πολλές διακοσμητικές δυνατότητες που δεν φανταζόσασταν. Εκτός από την γκρι απόχρωση, θα τη βρείτε και σε λευκό ή χρυσό.

Το υλικό που χρησιμοποιείται λέγεται Ecodeco, 100% φιλικό προς το περιβάλλον και πλενόμενο, που αφαιρείται και εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα. 

Αυτοκόλλητο τοίχου – κουζίνας

Αυτοκόλλητο τοίχου ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΦΥΛΛΑ

Η κουζίνα είναι ένας δημιουργικός χώρος στον οποίο μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλές ιδέες. Μία απ’ αυτές είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου όπως το μοτίβο με τα φθινοπωρινά φύλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ. Τοποθετήστε τα στα πλακάκια της κουζίνας σας ή σε έναν τοίχο που έχει μείνει άδειος.Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στο thinkart.gr.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here