Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Τυχερού μετά την σημερινή ανοιχτή συνέλευση...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Τυχερού μετά την σημερινή ανοιχτή συνέλευση τους…(Φωτό&Βίντεο)

Σ

Συνεχίζουν οι κάτοικοι του Τυχερού τις διαμαρτυρίες τους για το κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο στρατόπεδο “Δελαγραμματικα” στον Προβατώνα .

Στη σημερινή ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποίησαν στο χώρο των Ηρώων , όπου συμμετείχαν οι βουλευτές της Ν.Δ Αν. Δημοσχάκης , ο Χρ.Δερμεντζόπουλος .ενώ ο Στ. Κελέτσης εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή του γραφείου του Γιώργο Μιχελή , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέστη λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων , για τις θέσεις της ενημέρωσε τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγ. Καλακίκο , τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο συντονιστής της Ν.Ε Σπύρος Δέδογλου . Από πλευράς περιφέρειας συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ενώ παρόντες ηταν ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Κώστας Βενετίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Δελησταμάτης . Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΕΔ δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης .

Σημαντική όμως παρουσία είχαν ο πρόεδρος της ένωσης αποστράτων Ν.Εβρου Πρόδρομος Φωτακίδης και ο πρόεδρος της αντίστοιχης ένωσης Ροδόπης Βουζουκίδης Κωνσταντίνος.

Οι βουλευτές κι ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πετρόβιτς μετέφεραν τις απόψεις του υπουργείου άμυνας οι οποίες δεν έπεισαν την οργανωτική επιτροπή και τους κατοίκους. Την ανησυχία των κατοίκων ενίσχυσαν με τις τοποθετήσεις οι δύο απόστρατοι οι οποίοι χαρακτήρισαν έγκλημα την διάλυση του σχηματισμού.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιωτης Καλακίκος και ο αντιδήμαρχος Δαρούσης Δημήτρης ζήτησαν από τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εν όψη της επίσκεψης του υπουργού άμυνας και του Α’ ΓΕΕΘΑ .

Σ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here