Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Συνεχής είναι η βοήθεια των ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ στην κρίση που...

Συνεχής είναι η βοήθεια των ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ στην κρίση που πλήττει την Ελλάδα

Σ

Ένα κοντέινερ με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό αξίας 900.000 δολαρίων παραδόθηκε σήμερα 26 Μαρτίου 2015 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως από την μεγαλύτερη ομογενειακή οργάνωση της Αμερικής ΑΧΕΠΑ και τον IOCC.

Η μεγάλη αυτή δωρεά είναι μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που συντονίζει και πραγματοποιεί τα πέντε τελευταία χρόνια ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities – IOCC με τη συμμετοχή όλων των Ελληνικών Ομογενειακών Οργανώσεων των ΗΠΑ και του Ιδρύματος «The Jaharis Family Foundation» στο πρόγραμμα «Give for Greece ΙΙ» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Το κοντέινερ με υγειονομικό υλικό βάρους 7,5 τόνων που παρέλαβε σήμερα η 4η ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας των Νομών Έβρου, Ροδόπης και Κομοτηνής. Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει αναλώσιμα νοσοκομειακής και χειρουργικής χρήσης όπως επιδέσμους, σύριγγες, γάντια, χειρουργικά εργαλεία, ορθοπεδικά είδη και εκατοντάδες άλλα είδη απαραίτητα για τις λειτουργικές ανάγκες ενός σύγχρονου νοσοκομείου.

Ως εκπρόσωποι της μεγάλης ομογενειακής οργάνωσης των ΑΧΕΠΑ στο νομό μας, νιώθουμε μεγάλη τιμή και χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πραγματοποίηση της ανθρωπιστικής αυτής βοήθειας. Οι προσπάθειές μας να ευαισθητοποιηθούν φορείς υψηλοτάτου κύρους, όπως η ΑΧΕΠΑ και οIOCC, απέδωσαν καρπούς. Η δε προτεραιότητα που δόθηκε στην ακριτική περιοχή μας, κατέδειξε την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι φορείς αυτοί τη σημαντικότατη, από κάθε άποψη, τόσο γεωπολιτική όσο και ανθρωπιστική-κοινωνική γωνιά της πατρίδας μας.

unnamed (1) unnamed (3)

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here