Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση του Βασίλη Τσολακίδη με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, κ. Δαμασκηνό.

Συνάντηση του Βασίλη Τσολακίδη με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, κ. Δαμασκηνό.

100
0
Σ

“Σήμερα είχα την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό με τον οποίο συζητήσαμε για τα θέματα της Μητρόπολης που διακονεί και δεσμεύτηκα ότι θα βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του για το καλό των συμπολιτών μας και την πρόοδο της περιοχής μας.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές και την ευλογία του!”

Βασίλης Τσολακίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Βασίλης Τσολακίδης επισκέφτηκε τον οικισμό Λουτρά Τραιανούπολης με τον φίλο του Δημήτρη Λαζόπουλο που ήταν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Συναντήθηκε με κατοίκους του οικισμού καθώς και με τον Χρήστο Μιχαηλίδη πρώτο σε σταυρούς από την πλειοψηφούσα παράταξη “ΛΟΥΤΡΑ – ΠΕΥΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” της τοπικής κονότητας Λουτρών στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τους ευχαρίστησε όλους για την υποδοχή, την φιλοξενία και την χρήσιμη συζήτηση που είχε μαζί τους, ενώ αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά έργα που έγιναν στην περιοχή για την ενέργεια και την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου, ως πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που ήταν τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλης Τσολακίδης στο χωριό Αύρα

Ο Βασίλης Τσολακίδης στα πλαίσια των επαφών του με πολίτες του Έβρου επισκέφθηκε το χωριό Αύρα Αλεξανδρούπολης και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι ανέφεραν στον κ. Τσολακίδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ πληροφορήθηκαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συνεργασία για την περιοχή και πως αντιμετωπίζει τα διάφορα ζητήματα.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here