Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Συνάντηση κ. Δημοσχάκη με Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Αμανατίδη

Συνάντηση κ. Δημοσχάκη με Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Αμανατίδη

616
0
Σ

Αναδημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την σημερινή συνάντηση του Βουλευτή Έβρου, Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και Τομεάρχη Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Αν. Δημοσχάκη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη:

«Επίσκεψη στον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 ο Υπεύθυνος του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Αμανατίδης ενημέρωσε τον κ. Δημοσχάκη αναφορικά με τις τρέχουσες δράσεις του Υπουργείου Εξωτερικών για τους Έλληνες της Διασποράς, όπως και για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων της κυβέρνησης στον τομέα ευθύνης του Υφυπουργού.

Αμφότεροι τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης της μεταξύ τους επικοινωνίας, προκειμένου να παρέχεται όχι μόνο ενημέρωση για τις δράσεις, αλλά και να πραγματοποιείται ένας ουσιαστικός διάλογος.»

Τοποθέτηση του Αν. Δημοσχάκη σε Επιτροπές βάσει της νέας του ιδιότητας ως Υπεύθυνου Τομέα Απόδημου Ελληνισμού της Ν.Δ.

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Υπεύθυνου του Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου για τον Απόδημο Ελληνισμό, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης τοποθετήθηκε σε Επιτροπές της Βουλής, η συμμετοχή του στις οποίες θα συνδράμει στην καλύτερη λειτουργία του Τομέα Κοινοβουλευτικού έργου του οποίου έχει αναλάβει Υπεύθυνος.

Συγκεκριμένα, με την απόφαση 1500 / 29-01-2016 του Προέδρου της Βουλής τοποθετείται στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Επιπροσθέτως, με την απόφαση 1502 / 29-01-2016 του Προέδρου της Βουλής τοποθετείται στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here