Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, , με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη»...

Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, , με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη» Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων

Σ

Σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ. του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη» Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα με μητρική γλώσσα τα τουρκικά.

Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν και συζητήθηκαν ήταν η λειτουργία του μουσουλμανικού σχολείου μόνο σε πρωινή βάρδια, η πρόσληψη ενός ατόμου είτε από το Δήμο είτε από τα ΕΛΤΑ για τη διανομή της αλληλογραφίας στις οικίες της περιοχής Άβαντος, η επέκταση του χώρου των νεκροταφείων, η αξιοποίηση των νέων μουσουλμάνων στο χώρο του τουρισμού μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα τους εξασφαλίσουν την είσοδό τους στην αγορά εργασίας και η απομάκρυνση των οίκων ανοχής από την περιοχή τους.

Ο κ. Λαμπάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Γερακόπουλος, διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι το θέμα της λειτουργίας του σχολείου έχει ήδη δρομολογηθεί και προς το παρόν θα επιλυθεί με τη μεταφορά δύο κατασκευών προκάτ στο χώρο ενώ συμφώνησαν να εξετάσουν περαιτέρω και τα υπόλοιπα ζητήματα προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here