Συνάντηση Βασίλη Τσολακίδη με τον Νίκο Γαλατούμο στη Σαμοθράκη

Συνάντηση Βασίλη Τσολακίδη με τον Νίκο Γαλατούμο στη Σαμοθράκη

80
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του νησιού Νίκο Γαλατούμο συναντήθηκε στη Σαμοθράκη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία Βασίλης Τσολακίδης.Μετά την συνάντηση ο κ. τσολακίδης δήλωσε τα εξής:

“Συζητήσαμε διάφορες αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιηθούν υπέρ των κατοίκων. Του ευχήθηκα καλή δύναμη για μια δημιουργική και επιτυχημένη θητεία”.

Κατά την παρουσία του στη Σαμοθράκη ο Βασίλης Τσολακίδης επισκέφθηκε τα Ιαματικά Λουτρά και διαπίστωσε από κοντά τις ιδιαίτερες δυνατότητες που έχουν για ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση.

Με τον Χρήστο Γεραμάνη, Διευθυντή του Λυκείου Σαμοθράκης και Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” του Κώστα Κατσιμίγα.
Συζήτηση για τις υποδομές στην εκπαίδευση και για άλλα θέματα που απασχολούν το νησί.

Με τον Λιμενάρχη Σαμοθράκης Βασίλη Σλανκίδη. Ενημέρωσε τον Βασίλη Τσολακίδη για τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές λόγω της πρόσφατης αύξησης των μεταναστευτικών ροών που αντιμετωπίζει.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Τσολακίδης επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Καμαριώτισσας και ενημερώθηκε απο τους εργαζόμενους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.Όπως δήλωσε:

“Οι δομές υγείας στο Νησί, παρά τα σημαντικά βήματα που έγιναν, χρειάζονται ακόμη περισσότερη ενίσχυση σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά”.

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ