Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Στρώματα ύπνου και μεταλλικά κρεβάτια: Aνακαίνιση κρεβατοκάμαρας και…ύπνου!

Στρώματα ύπνου και μεταλλικά κρεβάτια: Aνακαίνιση κρεβατοκάμαρας και…ύπνου!

Σ

Η Market Strom αποτελεί εδώ και χρόνια την καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή όχι μόνο σε ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα ύπνου αλλά και σε κρεβάτια παντός είδους και διαστάσεων. 

Επιλέξαμε από την μεγάλη ποικιλία του online καταστήματος κάποια κομμάτια για την ανακαίνιση της κρεβατοκάμαράς σας που αναβαθμίζουν την ποιότητα του ύπνου σας και κάνουν τον ιδιωτικό σας χώρο πιο μοντέρνο, χαλαρωτικό και φιλόξενο.

Κρεβάτια μεταλλικά 

Τα μεταλλικά κρεβάτια είναι από τα πιο διαχρονικά και αριστοκρατικά σχέδια, ειδικά όταν είναι χειροποίητα. Στην ποικιλία Market Strom τα μονά και διπλά κρεβάτια ηλεκτροστατικής βαφής έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και μπορούν να αναδείξουν κάθε στυλ διακόσμησης.

Μονό

Το μονό μεταλλικό κρεβάτι Ιφιγένεια, είναι ένα οικονομικό σχέδιο που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση στον χώρο. Μπορείτε να το παραγγείλετε στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν.

Μεταλλικά Κρεβάτια : Κρεβάτι Ιφιγένεια για στρώμα πλάτους 90cm

Παραδοσιακό σχέδιο με 5 χρόνια εγγύηση! Είναι σε μεγάλη προσφορά, μην το χάσετε. Πατήστε εδώ.

Διπλό

Μεταλλικά Κρεβάτια : Κρεβάτι Αλκυόνη για στρώμα πλάτους 160cm

Πανέμορφο μοντέρνο σχέδιο για ζευγάρι, για διαστάσεις διπλού στρώματος, σε μεγάλη προσφορά. Το μεταλλικό διπλό κρεβάτι Αλκυόνη θα είναι στην πόρτα σας πολύ γρήγορα, με 5 χρόνια εγγύηση.

Στρώματα για ξεκούραστο ύπνο Market Strom

H κατασκευή στρωμάτων είναι για την Market Strom ο κλάδος που αγαπάει και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην κατασκευή τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του ανθρώπινου σώματος.

Σας προτείνουμε παρακάτω ένα μονό στρώμα ανατομικό με ελατήρια και ένα διπλό ορθοπεδικό στρώμα, χωρίς ελατήρια. Διαφορετικές φιλοσοφίες, για διαφορετικούς ανθρώπους.

Στρώματα : ΣΤΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ LIFE 25CM

Το στρώμα Life με τα ελατήρια pocket spring 280 τεμ / m2 διαθέτει ειδικά αφρώδη υλικά και προσφέρει έναν χαλαρωτικό ύπνο, χωρίς πρωινά πιασίματα. Σηκωθείτε με ευεξία. Μέτρια σκληρότητα.

Στρώματα : ΣΤΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ CALM ΜΕ LATEX+MEMORY

Το CALM ΜΕ LATEX+MEMORY είναι ένα στρώμα χωρίς ελατήρια που σέβεται τις φυσικές καμπύλες του σώματος και προσφέρει ξεκούραση και σωστή στάση ύπνου. Εγγύηση 3 χρόνων. Στην πόρτα σας άμεσα. Περισσότερα χαρακτηριστικά από εδώ.Μπείτε στην Market Strom. Μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένο σετ κρεβατοκάμαρας σε 36 άτοκες δόσεις!

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here