Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας στις 19 Σεπτεμβρίου παρά τη ματαίωση της...

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας στις 19 Σεπτεμβρίου παρά τη ματαίωση της ΔΕΘ – Τι θα γίνει με τη συνέντευξη Τύπου

Σ

Μπορεί ο πρωθυπουργός να αποφάσισε προ ημερών να ματαιώσει την φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και να ακυρώσει, με τον τρόπο αυτό, το παραδοσιακό «άνοιγμα» της πολιτικής σεζόν για τους πολιτικούς αρχηγούς και τους δημοσιογράφους, όμως ο Αλέξης Τσίπρας… δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε, άλλωστε, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ενώ ο ίδιος θα ανέβει στη «νύμφη του Θερμαϊκού» για να παρουσιάσει τις προτεραιότητές του για τη νέα σεζόν, «κόβει» τους πολιτικούς αρχηγούς και αποφεύγει και τη συνέντευξη Τύπου που θα έπρεπε να παραχωρήσει ως πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, αποφάσισε να προσπεράσει την απόφαση Μητσοτάκη και να ακολουθήσει… κανονικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών: έτσι, στις 19 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει στο «Thessaloniki Helexpo Forum», που θα διεξαχθεί από τη Helexpo αντί της ματαιωθείσης 85ης ΔΕΘ και μία ημέρα αργότερα θα εκτεθεί κανονικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου.

Με άλλα λόγια, το μόνο διαφορετικό στην επίσκεψη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη είναι πως δεν θα περιηγηθεί στα περίπτερα της ΔΕΘ, αφού αυτά δεν θα υπάρχουν. Όλα τα άλλα, θα γίνουν κανονικά…

πηγή: matrix24.gr

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here