Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Στην 6η θέση της λίστας της CDU Βάδης Βυρτεμβέργης για τις ευρωεκλογές...

Στην 6η θέση της λίστας της CDU Βάδης Βυρτεμβέργης για τις ευρωεκλογές 2019 ο Εβρίτης, με καταγωγή από τα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας, Απόστολος Κελεμίδης

Σ

Στην 6η θέση της λίστας της CDUΒάδης Βυρτεμβέργης θα είναι ο Εβρίτης επιχειρηματίας Απόστολος Κελεμίδης, ο οποίος κατάγεται από τα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας. Ο Απόστολος Κελεμίδης, ο οποίος είναι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της CDU της Βόρειας Βυρτεμβέργης, ψηφίστηκε για την 6η θέση με ποσοστό 91,46% και σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2014 βελτίωσε κατά μια θέση τη σειρά του στη λίστα.Ήταν τότε στην 7η! Και τότε είχε βρεθεί πολύ κοντά στην εκλογή του αλλά το ποσοστό, που είχε πάρει το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία(AfD), είχε στερήσει από το κόμμα της CDU μία ακόμη έδρα. Τώρα ο Απόστολος Κελεμίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη ενός σημαντικού προσωπικού πολιτικού στόχου.

Σίγουρα θα είναι μια θετική εξέλιξη για τον ίδιο που θα αντανακλά, όμως, σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές του από τα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας, που κατακτούν υψηλότερες θέσεις και διακρίσεις σε όλους τους τομείς. Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον αγώνα της πρώτης γενιάς των μεταναστών μας.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον Απόστολο Κελεμίδη και για έναν ακόμη λόγο, που διατηρεί τους στενούς δεσμούς με την παροικία της γενέτειράς του στη Στουτγάρδη.

Παπαθανάκης Σταύρος

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here