Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Στην Προβατώνα οι 40 μέρες από τον θάνατο του Στέφανου Μιλτσακάκη

Στην Προβατώνα οι 40 μέρες από τον θάνατο του Στέφανου Μιλτσακάκη

Σ

Πέρασαν 40 ημέρες από τον θάνατο του Εβρίτη πρωταθλητή του παγκρατίου και ηθοποιού στο Χόλυγουντ Στέφανο Μιλτσακάκη .
Στο χωριό του στην Προβατώνα Σουφλίου σήμερα έγινε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του και το παρόν έδωσαν συγγενείς και φίλοι.
Βλέπετε ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον τόπο του και αυτό φάνηκε όταν είχε εκφράσει την επιθυμία, μετά τον θάνατό του να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής η εικόνα ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες Κυριακές όταν πλημμύρισε με επώνυμους ανθρώπους που ήρθαν για μία ακόμη φορά να τον αποχαιρετήσουν και το σημαντικότερο, θα έρχονται συνεχώς στο χωριό του για να δείξουν πως δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.
Είδαμε λοιπόν τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Ποζίδη ο οποίος αποτελεί αναμφίβολα μία ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο της πάλης και της διασκέδασης.
Ήταν ακόμη ο περίφημος Γιώργος Τρομάρας που είναι Έλληνας παλαιστής, δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ παράλληλα είναι και μασίστας. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες.
Ήταν ακόμη ο περίφημος «μασκοφόρος» Γιώργος Γκουλιάβος ένας παλαιστής θρύλος που μεγαλούργησε στην Αυστραλία και μετέπειτα στην Κύπρο, ενώ αδελφός του ήταν ο Γιάννης σαλονικιός για τον οποίο γράφτηκε και το τραγούδι, «ο σαλονικιός» που ερμήνευσε ο Διονυσίου.
Φυσικά ο αδελφικός φίλος του πρόωρα αδικοχαμένου Στέφανου ο Εβρίτης Χρήστος Κοκκίδης που φιλοξένησε όλους τους υψηλά προσκεκλημένους.
Η εκδήλωση ήταν λιτή, ενώ η συγκίνηση πολύ μεγάλη για όλους τους παρισταμένους.
Αυτό που με μεγάλη ικανοποίηση όλοι άκουσαν είναι ότι Εβρίτης γλύπτης κάνει την προτομή του και που θα τοποθετηθεί στο χωριό του, ενώ κάτοικοι είναι διατιθεμένοι να συμβάλλουν και στην δημιουργία μουσείου με υλικά που θα έρθουν και από την Αμερική όπου έζησε και μεγαλούργησε ο Στέφανος Μιλτσακάκης παίζοντας σε ταινίες δίπλα στον Βαν Νταμ.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here