Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Στην εποχή του Μωυσή ο υπουργός χτυπάει καμπανάκια.

Στην εποχή του Μωυσή ο υπουργός χτυπάει καμπανάκια.

Σ

Όλη η Χώρα στο κόκκινο από τον covid-19 και ο αρμόδιος υπουργός χτυπάει “καμπάνες”

Στην εποχή του Μωυσή (ΕΔΩ) ότι και να δούμε πλέον δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη , σήμερα το πρωί ο υπουργός υγείας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στην οποία ή έξαρση της επιδημίας βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, εκεί το ΕΣΥ είναι έτοιμο να καταρρεύσει και μίλησε για καμπανάκια.. Ο κ. Κικίλιας ο οποίος για 8 μήνες απολάμβανε την μεγάλη δημοφιλία που του έδιναν οι δημοσκοπικές εταιρείες και καμάρωνε για τον αρχηγό του που έγινε πλέον Μωυσής, αφού έσωσε το λαό του στο πρώτο κύμα της πανδημίας την άνοιξη που μας πέρασε, χτυπούσε βέβαια κάπου -κάπου και κανένα καμπανάκι, αλλά δεν το άκουγαν οι πολίτες .

Το ότι δεν έκαναν για να θωρακίσουν το ΕΣΥ, μάλλον δεν είναι της αρμοδιότητας του , αυτός Διάκος είναι, τις καμπάνες κτυπάει , το ΕΣΥ έπρεπε να το ετοιμάσουν οι ανεύθυνοι πολίτες που δεν άκουγαν τα καμπανάκια.

Το ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού δεν φταίει ο διάκος , το ποίμνιο φταίει που δεν άκουγε τα καμπανάκια που χτυπούσαν …

Το ότι στα ΜΜΜ όπου οι πολίτες μετακινούνται σαν παστές σαρδέλες εκτιθέμενοι κάθε μέρα στον κίνδυνο την μόλυνσης με τον ιό, δεν φταίει ούτε ο Μωυσής , ούτε ο Διάκος , αυτοί χτυπούσαν τις καμπάνες , αλλά οι ανεύθυνοι πολίτες δεν πήγαιναν και δεν πηγαίνουν στη δουλειά τους με τα πόδια….

Το ότι τα σχολεία έχουν αίθουσες με 32 παιδιά, δεν φταίει ο Μωυσής , ο Διάκος και τα άλλα παιδιά , φταίνε τα κακομαθημένα παιδιά που διαμαρτύρονται.

Αυτοί δεν φταίνε πουθενά , το καθήκον τους το έκαναν χτύπησαν τις καμπάνες και τα καμπανάκια, οι ανεύθυνοι πολίτες φταίνε…ΔΟΞΑΣΤΕ τους , το λένε και οι Αυτιάδες με τις μεγάλες Μύτες

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here