Αρχική LIFESTYLE Σεξ: ποια ώρα το θέλουν οι γυναίκες και ποια οι άνδρες;

Σεξ: ποια ώρα το θέλουν οι γυναίκες και ποια οι άνδρες;

Σ

Μια νέα έρευνα αποκάλυψε πως η ερωτική επιθυμία των ανδρών και των γυναικών έρχεται σε διαφορετικούς χρόνους.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες νιώθουν μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία τις πρωινές ώρες, μεταξύ 6 και 9, ενώ αντίθετα οι γυναίκες θέλουν περισσότερα τις πολύ βραδινές ώρες, ανάμεσα στις 11 το βραδύ και τις 2 τα ξημερώματα. 

Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, μπόρεσαν να βρουν και την ακριβή ώρα που τα φύλα αισθάνονται πιο ερωτικά, όπου για τους άνδρες είναι η 07:45 και για τις γυναίκες είναι η 23:11. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, πως όταν οι γυναίκες θέλουν (25%), δηλαδή το βράδυ, οι άνδρες δεν θέλουν τόσο πολύ (16%) και όταν εκείνοι το ζητούν (28%), το πρωί δηλαδή, οι γυναίκες δεν είναι τόσο πρόθυμες να ανταποκριθούν (11%). 

Άλλο διάστημα της ημέρας που φαίνεται να τραβά του άνδρες είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, ενώ οι γυναίκες νιώθουν το πάθος να χτυπά κόκκινο και νωρίτερα το βράδυ, από τις εννέα μέχρι τις έντεκα. 

Σεξ: ποια ώρα το θέλουν οι γυναίκες και ποια οι άνδρες;

Χαρακτηριστικό και το στοιχείο πως κατά τις ώρες εργασίας, οι γυναίκες έχουν, έστω και λίγο, υψηλότερα ποσοστά, ενώ οι μόνες ώρες που τα δύο φύλα συμφωνούν είναι οι “ώρες ύπνου”, δηλαδή από τις 3 μέχρι τις 6 το πρωί. 

Τώρα ξέρετε πότε είναι η σωστή στιγμή… 

http://www.pathfinder.gr/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here