Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Σελίδα στο fB με τίτλο “Κινημα Αλήθειας” στα πρώτυπα της “Ομάδας Αλήθειας”...

Σελίδα στο fB με τίτλο “Κινημα Αλήθειας” στα πρώτυπα της “Ομάδας Αλήθειας” της Ν.Δ. – Ποιος ο ρόλος υποψ. Δημάρχου Αλεξανδρουπολης

749
0
Σ

Μια νέα σελίδα στο facebook έκανε την εφάνιση της τις τελευταίες ημέρες με αναρτήσεις που αφορούν τον Έβρο και κυρίως την Αλεξανδρούπολη .

Ο διαχειριστής της σελίδας , ειναι ολοφάνερο ότι εμπνευστηκε από την “ομάδα αλήθειας” της Ν.Δ …… Χρωματα μπλέ, αλλά και  το ύφος των γραφόμενων ,σε παραπέμπουν στην ομάδα των Μουρούτηδων .

Με λίγη προσοχή βλέπεις ότι ο διαχειριστής προσπαθεί να “χτυπήσει” τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, και να προβάλει άλλους υποψηφίους οι οποίοι προσπαθούν να συνεργαστουν .

Μια άθλια δημοσίευση με υποννοούμενα, για άτομο του οποίου το όνομα έχει μπει στη δημόσία συζήτηση , οδηγεί τον αναγνώστη -επισκέπτη της σελίδας, στην ανάγκη να αναρωτηθεί για τον διαχειριστή …

Και μια άλλη παλαιότερη ανάρτηση μάλλον παραπέμπει στο ίδιο άτομο το οποίο χαρακτηρίζει λαγό…

Κι επειδή  κι εμάς μας δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά , το ψάξαμε και βρήκαμε τον διαχειριστή ο οποίος ειναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

ΟΡΙΣΤΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ “ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ”

Η κίνηση αυτή του κ. Παύλου Μιχαηλίδη δείχνει πανικό και παντελή έλλειψη πολιτικής συγκρότησης .

Τα “Ψινάκεια” δεν θα κάνουν καλό ουτε σε αυτόν, ούτε βέβαια και σε οποίον άλλο κατεβάσει την πολική σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο.

Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα για να κάνετε μόνοι σας τις διαπιστώσεις

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%91%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-164923890791852/

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here