Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Πρώτος στην Ελλάδα ο «μικρός» του ΕΘΝΙΚΟΥ, Γιάννης Αρσένιος Παπαδόπουλος

Πρώτος στην Ελλάδα ο «μικρός» του ΕΘΝΙΚΟΥ, Γιάννης Αρσένιος Παπαδόπουλος

Σ

Περίμενε το 13ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ,  ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ – ΠΕΥΚΗΣ  για το 2015, που έγινε στην Πεύκη Αττικής, ο Ιωάννης Αρσένιος Παπαδόπουλος,  που αγωνίστηκε στον  τελικό της κατηγορίας των παμπαίδων και κέρδισε δύσκολα με 3-2 τον Αϊβατίδη Ιάκωβο (Νο 3 R.L.) της Μακάμπι, που αγωνίστηκε για 7η φορά σε  τελικό.

Ξεκίνησε εύκολα τον τελικό με 11-5  και 11-4 αλλά με αντεπίθεση ο Αιβατίδης κατάφερε νε ισοφαρίσει σε 2-2 τα σετ, αλλά μέχρι εκεί, το πείσμα και η θέληση του Γιάννη για την πρωτιά του έδωσε «φτερά» και καθάρισε το κρίσιμο σετ με 11-6 και έφερε το χρυσό μετάλλιο στην Αλεξανδρούπολη.

Βέβαια για να παίξει στον τελικό έδωσε δύσκολα παιχνίδια, στον ημιτελικό με τον Μαργαρίτη Αλέξανδρο Νο 2 R.L.  (Φοίνικες Πάτρας) με 3-0, στον προημιτελικό με τον Γιαννούτσο Σωκράτη του (Α.Ο. Νέου Φαλήρου) με 3-2 (ανατροπή) και με την τεχνική καθοδήγηση του αθλητή του Εθνικού, Παύλου Τελόπουλου κατάφερε αυτό που κανένας Θρακιώτης παίχτης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέχρι τώρα δεν κατάφερε, να κερδίσει την 1η Θέση σε Αξιολογημένο Τουρνουά της Ομοσπονδίας, αναδεικνύοντας έτσι την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Εθνικό και ειδικά από τον προπονητή του Ανδρέα Νικολακάκη. (Στα κορίτσια δύο κύπελλα έχει φέρει η Βασιλειάδου Θεοδώρα του Εθνικού).

Για την ιστορία το τουρνουά έγινε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης  και συνολικά αγωνίσθηκαν 199 αγόρια και κορίτσια, 42 στην κατηγορία των παμπαίδων. Η δυσκολία των αγώνων με την συμμετοχή των αθλητών της Αθήνας φαίνεται και από τα μετάλλια καθώς μόνο 4 από τα 24 πήγαν εκτός Αθηνών.  

Η Διοίκηση του τμήματος συγχαίρει τον Γιάννη Παπαδόπουλο για την νέα μεγάλη επιτυχία του και του εύχεται να συνεχίσει για ακόμη μεγαλύτερες.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here