Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ “Πριν Αλέκτωρ λαλήσει” ο Ιμάμογλου που αποχώρησε από την “Περιφερειακή Σύνθεση ”...

“Πριν Αλέκτωρ λαλήσει” ο Ιμάμογλου που αποχώρησε από την “Περιφερειακή Σύνθεση ” αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Σ

Ο Τζιχάντ Ιμάμογλου ανεξαρτητοποιήθηκε προχθές από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” (ΕΔΩ) και αμέσως η πρώην παράταξη του δήλωσε ότι είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με ανταλλάγματα (ΕΔΩ)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση Ιμάμογλου με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ , τον εκλεκτό του Μητσοτάκη Χρήστο Μέτιο και ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης …..

Για όλους βρίσκει θέσεις ο Μέτιος

Παραθέτουμε το ΔΤ

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης κ. Τζιχάν Ιμάμογλου είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μέτιου μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Ιμάμογλου, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. 

Στη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων μεταξύ του κ. Μέτιου και του κ. Ιμάμογλου σε μια σειρά από ζητήματα και αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους.

 Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο κ. Περιφερειάρχης όρισε τον κ. Ιμάμογλου θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης θα είναι αρμόδιος για το συντονισμό και την παρακολούθηση των δράσεων κοινωνικής πολιτικής που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια με πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου καθώς και των τομεακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Περιφέρειας.

Η θητεία του κ. Ιμάμογλου θα έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και η άσκηση των καθηκόντων του θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού του στο ΦΕΚ.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here