Που θα βρείτε καλής ποιότητας μεταχειρισμένους εκτυπωτές και τεχνική υποστήριξη

Που θα βρείτε καλής ποιότητας μεταχειρισμένους εκτυπωτές και τεχνική υποστήριξη

187
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σ

Ο εκτυπωτής είναι πλέον βασική προσθήκη στα ηλεκτρονικά μηχανήματα ενός σπιτιού και επαγγελματικού χώρου μαζί με τους υπολογιστές και τα υπόλοιπα πολυμηχανήματα που η σύγχρονη εποχή επιτάσσει.

Συμφέρει να αγοράσετε καινούργιο ή μεταχειρισμένο εκτυπωτή; Ποιο μοντέλο και τύπος είναι ο καλύτερος και από πού είναι καλύτερα να τον αγοράσετε;

Είναι γεγονός ότι ένας λάθος εκτυπωτής μπορεί να εκτοξεύσει το κόστος της εκτύπωσης. Ακόμα και κάποιος έμπειρος χρήστης μπορεί να λάβει μία λάθος απόφαση η οποία θα του στοιχήσει και σε χρήματα και σε άνεση εργασίας.  

Διευκρινίστε ποιες είναι οι ανάγκες σας

Σε θεωρητικό επίπεδο οι μεταχειρισμένοι εκτυπωτές μπορεί να είναι χαμηλής ποιότητας και να μην προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για τις ανάγκες. Μία καλή έρευνα αγοράς όμως μπορεί να αποδείξει ότι ένας μεταχειρισμένος εκτυπωτής HP είναι καλύτερος από έναν άλλον καινούργιο.

Οι ανάγκες σας και η οικονομική δυνατότητα που έχετε είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν τις αγορές σας.

Επίσης πρέπει να αναρωτηθείτε που θα εκτυπώνετε, στο σπίτι ή το γραφείο; Θα εκτυπώνετε πολλοί μαζί ή μεμονωμένα ένα άτομο; Θα είναι κείμενα ή φωτογραφίες; Ποιο θα είναι το συνηθέστερο μέγεθος; Θα εκτυπώνετε 100 σελίδες την ημέρα ή 10 σελίδες την εβδομάδα;

Ποιες είναι οι τεχνολογίες εκτυπωτών

Οι κύριες τεχνολογίες που μπορείτε να βρείτε είναι οι εκτυπωτές ψεκασμού (inkjet), Laser/LED, και Dye-sublimation.

Οι πρώτοι είναι ιδανικοί για κείμενα και φωτογραφίες που χρειάζεται κάποιος να εκτυπώνει συχνά μεν αλλά όχι σε πολλές επαναλήψεις.

Οι εκτυπωτές laser αφορούν μεγάλο και συχνό όγκο σε κείμενα, ενώ η τελευταία κατηγορία απευθύνεται αποκλειστικά για φωτογραφίες.

Στην εταιρεία TonerLow και στο ηλεκτρονικό κατάστημά της που μπορείτε να δείτε στο tonerlow.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένους εκτυπωτές αλλά και ένα ολοκληρωμένο κέντρο συνεργατών για τεχνική υποστήριξη εκτυπωτών hp και Xerox είτε στον χώρο σας είτε στον χώρο της TonerLow.gr.

Σ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ