Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ποιους ενόχλησε το πανό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου;

Ποιους ενόχλησε το πανό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου;

Σ

Την Κυριακή το μεσημέρι  αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου ανάρτησε σε κεντρικό σημείο των Δικαίων κοντά στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς πανό διαμαρτυρίας το οποίο έγραφε 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Μετά από λίγο ο πρόεδρος του Συλλόγου δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από το Αστυνομικό τμήμα Δικαίων που τον καλούσε να κατεβάσουν το πανό γιατί διαφορετικά… τους περιμένει μήνυση.

Τα μέλη του Συλλόγου το  αρνήθηκαν.  Βρέθηκαν όμως κάποιοι «καλοθελητές»  που  τους ενοχλούσε  το περιεχόμενό του  και το εξαφάνισαν.  Πότε και ποιοι δεν το γνωρίζουμε.

Ας  το καταλάβουν  όμως καλά, το «σιωπητήριο»  που θέλουν να μας επιβάλλουν,  για να περνάνε χωρίς διαμαρτυρίες τις αντιλαϊκές τους πολιτικές  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Για άλλη μια φορά τους το λέμε, δεν μας τρομάζουν ούτε τα αγροτοδικεία ούτε οι μηνύσεις .

Είναι υποχρέωσή μας να αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που κατέστρεψαν τα χωριά μας και   μετέτρεψαν το Τρίγωνο  σ’  ένα απέραντο γηροκομείο…  με ημερομηνία λήξης. 

Διεκδικούμε το δικαίωμα να  παραμείνουμε στα χωριά μας , να  κρατήσουμε «ζωντανό το Τρίγωνο» και η ανάρτηση ενός πανό διαμαρτυρίας ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε.

Υ.Γ  Την Παρασκευή 20 Νοέμβρη  2020 και  ώρα 10.30΄, τελευταία μέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος,  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου  θα πραγματοποιήσει μπροστά στην τράπεζα παράσταση διαμαρτυρίας 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ζησίδης Παναγιώτης  

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here