Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Πιεστικά νερού Karcher – Σε ποιες περιπτώσεις σας λύνουν τα χέρια

Πιεστικά νερού Karcher – Σε ποιες περιπτώσεις σας λύνουν τα χέρια

148
0
Σ

Η απόδοση καθαρισμού ενός πιεστικού νερού υψηλής πίεσης καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως είναι ο συνδυασμός πίεσης και ποσότητας του νερού. Για την απομάκρυνση της επίμονης βρωμιάς λοιπόν επιλέξτε τα προϊόντα Karcher, τα οποία συνδυάζουν οικονομία και απόδοση.

Ανάμεσα στα δημοφιλή προϊόντα Karcher ανήκουν τα πλυστικά συστήματα, τα συστήματα άντλησης, ατμοσυστήματα, μηχανές καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών για βαθύ καθαρισμό και πολλά άλλα προϊόντα τα οποία θα βρείτε στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα μας.

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τα πλυστικά νερού υψηλής πίεσης και την ευρεία χρήση τους στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Πεζοδρόμια με βρύα

Έχει το πεζοδρόμιο ή κάποιο μέρος του κήπου σας μία παχιά στρώση από βρύα. Απομακρύνετέ τα με πλυστικό της Karcher που ανήκει στην κατηγορία τούρμπο και συνδυάζει δύναμη και απόδοση.

Το K4 Compact Promo είναι ένα από τα μηχανήματα με Quick Cοnnect πιστόλι, λάστιχο υψηλής πίεσης 6μ, κάνη για ρυθμιζόμενη πίεση νερού και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Οχήματα

Κάθε πλυστικό θα έχει ένα εξάρτημα για το αυτοκίνητο ή την μηχανή! Κάντε το αυτοκίνητό σας να λάμπει με μία κίνηση. Αφαιρέστε τη βρωμιά που έχει κάτσει στις επιφάνειες και ψεκάστε για περισσότερη υγιεινή με ειδικά ψεκαστικά της Kärcher.

Βεράντες

Για απλή δράση σε επιφάνεια βεράντας επιλέξτε τους καινοτόμους συνδυασμούς με τα μηχανήματα της Karcher υψηλής απόδοσης και προστασίας της επιφάνειάς σας.

Μηχανήματα κήπου

Καθαρίστε φυτά, γλάστρες, σπάτουλες, φτυάρια, τσουγκράνες, καρότσια με τα κατάλληλα πλυστικά για να είναι οι εργασίες σας εύκολες και γρήγορες.

Έπιπλα κήπου

Αντιμετωπίστε εύκολα τους λεκέδες του χειμώνα και της ρύπανσης στα έπιπλα του κήπου σας με το πλυστικό K5 Full Control, με οθόνη led και τηλεσκοπική λαβή.

Άριστες προδιαγραφές από τα προϊόντα της Karcher και φίλτρα νερού τα οποία αποτελούν παγκόσμια καινοτομία. Αγοράστε τα από το ηλεκτρονικό κατάστημα brentashop.gr.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here