Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Παρακολούθηση Τοψίδη ενημερωτικής δράσης για την πορεία των έργων της ΣΒΑΑ

Παρακολούθηση Τοψίδη ενημερωτικής δράσης για την πορεία των έργων της ΣΒΑΑ

Σ

Την ενημερωτική δράση για την πορεία των έργων της ΣΒΑΑ (Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης) που διοργάνωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. 

Η δράση διοργανώθηκε για να ενημερωθούν οι εταίροι και η τοπική κοινή γνώμη για την εξέλιξη των εργασιών από τις αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι έως τη λεγόμενη στροφή του Εγνατία. 

Το Επιμελητήριο Έβρου ως εταίρος του ΣΒΑΑ διεκδίκησε και έλαβε τη χρηματοδότηση τη σύσταση μίας Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και ο κος Χριστόδουλος Τοψίδης ενημέρωσε σχετικά: «Εμείς ως Επιμελητήριο Έβρου έχουμε να κάνουμε μια Δομή Στήριξης της Επιχειρματικότητας, στην οποία θα μπαίνουν μέσα νέοι άνθρωποι ή και οποιασδήποτε ηλικίας -να μη λέμε μόνο «νέοι»- που έχουν μια ιδέα – θα τους παρέχουμε εφόδια και εκπαίδευση, θα μένουν μέσα 18 μήνες και μετά από κει και πέρα θα ψάχνουμε να τους βρούμε και χρηματοδότηση». 

Η Δομή θα λειτουργεί σε μισθωμένο χώρο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 34 στην Αλεξανδρούπολη και υπολογίζεται ότι η έναρξη της λειτουργίας της θα γίνει στο τέλος Νοεμβρίου, όποτε και θα ξεκινήσει η εκπαίδευση των πρώτων ωφελούμενων. 

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here