Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο πρόεδρος της ΠΕΔ συμφωνεί με την εξαίρεση της Ανατολικής Μακεδονίας από...

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ συμφωνεί με την εξαίρεση της Ανατολικής Μακεδονίας από την διακομματική επιτροπή της βουλής για τη Θράκη;

Σ

Στις 1 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει η διακομματική επιτροπή της βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης η οποία με πρόταση Μητσοτάκη δεν συμπεριέλαβε όλη την περιφέρεια ΑΜΘ , δηλαδή άφησε εκτός τους νομούς Δράμας και Καβάλας οι οποίοι αποτελούν την ανατολική Μακεδονία.

Στις 20 Αυγούστου θέσαμε το ερώτημα στον κ. Μέτιο ,ο οποίος είναι περιφερειάρχης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κι όχι μόνο της Θράκης ( ΕΔΩ ) Βεβαίως ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη περιφερειάρχης σιωπά , δεν έχει εκφράσει καμία άποψη που θα μπορεί να εκληφθεί ότι συμφωνεί.

Ευθύνη για να διατυπώσει άποψη έχει και ο πρόεδρος της ΠΕΔ ο οποίος εκπροσωπεί τους δήμους όλης της περιφέρειας , δηλαδή και αυτούς της Ανατολικής Μακεδονίας . Ο δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για την “διάσπαση” της περιφέρειας ή δεν το έχουμε δει εμείς.

Επειδή το θέμα , κατά την άποψη μας είναι σημαντικό, καλούμε τον κ. Μαυρίδη να πάρει δημόσια θέση , να ενημερώσει εάν συμφωνεί με την εξαίρεση της Ανατολικής Μακεδονίας από τη διακομματική επιτροπή της βουλής.

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here