Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παγκρατίου και συμπρωταγωνιστής του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ...

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παγκρατίου και συμπρωταγωνιστής του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ Στέφανος Μιλτσακάκης-Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του τον Προβατώνα Σουφλίου

Σ

Συγκλονίζει την ομογένεια της Δυτικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ο αδόκητος θάνατος του Εβρίτη παγκόσμιου πρωταθλητή του παγκρατίου και συμπρωταγωνιστή του  περίφημου Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ σε αρκετές ταινίες δράσης, όπου πάντα και λόγω του παρουσιαστικού του έπαιζε το ρόλο του κακού, Στέφανου Μιλτσακάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν συμπληρώσει τα 60 του χρόνια. Είχε δημιουργήσει ένα καλό όνομα στη βιομηχανία του Χόλυγουντ και ήταν ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος. Ο Εβρίτης ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης έτυχε να τον γνωρίσει, όταν βρέθηκε στη Μέκκα του αμερικανικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, και πάντα μιλάει με θαυμασμό για τη γνωριμία του με τον ήρεμο γίγαντα, που στην καθημερινή του ζωή δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα των ηρώων που ενσάρκωνε.

Όπως μας ενημέρωσαν από το οικογενειακό περιβάλλον του ο Στέφανος Μιλτσακάκης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, 9-10 Ιανουαρίου 2019, και η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του, τον Προβατώνα Σουφλίου.

Παπαθανάκης Σταύρος

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here