Αρχική LIFESTYLE Ο “Λαθρεπιβάτης” Γιάννης Νικολάου μαζί με τη Μικαέλα στο “Θέσις 7”.

Ο “Λαθρεπιβάτης” Γιάννης Νικολάου μαζί με τη Μικαέλα στο “Θέσις 7”.

Σ

unnamed (4)Σε μιά μαγική βραδιά εξελίχθηκε η έλευση του Γιάννη Νικολάου στο “Θέσις 7”. Ο γνωστός τραγουδοποιός από τους “Λαθρεπιβάτες” ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μικαέλας Δαρμάνη και έδωσε τόν καλύτερό του εαυτό. Ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε πολλά δικά του αλλά και άλλων δημιουργών, αγαπημένα τραγούδια. Ταξίδεψε το κοινό πισω στο χρόνο, σε άλλες εποχές και ταυτόχρονα και στο τώρα.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν φώναξε τη Μικαέλα Δαρμάνη, να τραγουδήσει δυο μεγάλες δικές του επιτυχίες. Συγκεκριμένα, το “Ανησυχώ” και το “΄Ιχνος”. Η νεαρή βαθύφωνος έδειξε για ακόμη μια φορά, οτι είναι μια σημαντική ερμηνεύτρια, αφού κατάφερε να τα αποδώσει με δικό της τρόπο,συναίσθημα, αβίαστα και απέριττα.

Δύο τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί , πάρα πολλές φορές, ερμηνεύτηκαν απο τη Μικαέλα, εντυπωσιακά και ιδιαίτερα. Το κοινό συμμετείχε και τραγουδούσε με τη Μικαέλα στο “Θέσις 7” αφήνοντας για ακόμη μια φορά, δυνατό αποτύπωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=LgxsGjv7K5Ihttps://www.youtube.com/watch?v=lGPX2pZbfjYhttps://www.youtube.com/watch?v=LsnTjqSaw5ghttps://www.youtube.com/watch?v=vrDYCVtyt9s

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here