Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Κωνσταντίνος, η Ντόρα, ο Κούλης και η Θράκη .

Ο Κωνσταντίνος, η Ντόρα, ο Κούλης και η Θράκη .

Σ

Η Ντόρα, η οποία έρχεται στην Θράκη σήμερα το πρωί 25-9-20 ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη, έχει ένα προνόμιο , υπήρξε ενεργός πολιτικός και επί του πατρός υπάρχει και επί αδελφού .

Στις 14 Φεβρουαρίου του 1992 η διακομματική επιτροπή για τη Θράκη, παρέδιδε το πόρισμα της δια μέσω του προέδρου της Στέφανου Στεφανόπουλου στον πρόεδρο της βουλής Αθανάσιο Τσαλδάρη. Από τότε πέρασαν 28 χρόνια και την ίδια ανάγκη ανακαλύπτει ο υιός ο οποίος και συστήνει την ίδια επιτροπή στην οποία τοποθετεί πρόεδρο την αδελφή του Ντόρα . Εάν βέβαια όλα αυτά τα χρόνια τα οποία πέρασαν , αλλά και τα προηγούμενα που τη διακυβέρνηση της χώρας είχε η ΝΔ έκανε και κανένα έργο , δεν έχει και πολύ σημασία .

Την Ντόρα θα συνοδεύουν οι βουλευτές , ο περιφερειάρχης κ.λ.π , θα φωτογραφηθούν μαζί της και θα δηλώσουν την τεράστια αγάπη της οικογένειας Μητσοτάκη και της ΝΔ για τον τόπο μας. Βεβαίως ο κ. Μέτιος δεν έχει απαντήσει ακόμη στο ερώτημα που του έχουμε θέσει στις 20 Αυγούστου, εάν συμφωνεί με τον θεσμικό ακρωτηριασμό της περιφέρειας, με την εξαίρεση της Ανατολικής Μακεδονίας από την διακομματική επιτροπή (Δείτε Εδώ)

Την κα Μπακογιάννη ετοιμάζονται να “υποδεχθούν” οι κάτοικοι του Τυχερού για να της θέσουν το θέμα του κλεισίματος του στρατοπέδου “Δελαγραμματικα” στον Προβατώνα (Δείτε Εδώ)

Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here